Sunday, 17 September 2017

Mesin Penapis Air Dari Korea... KOREA RENTAL

Ya Mesin Air MAMPU milik untuk semua lapisan masyarakat di Malaysia, Mesin Berjenama telah 30 tahun di Korea, Negara pertama ialah Malaysia yang KOREA RENTAL masuk.

BERITA TERKINI MALAYSIA 2017
PERTAMA DI MALAYSIA SEBUAH SYARIKAT TERKEMUKA DI KOREA TELAH BEROPERASI DI MALAYSIA.

Product Korea Rental bermula dengan harga RM48 sebulan air biasa,  RM63 sebulan sehingga RM115 sebulan ada air panas, sejuk & suhu bilik .

Servis PERCUMA sehingga habis bayar mesin penapis air termasuk filter, maintenance & warranty.

Berpengalaman hampir 30 tahun di pasaran luar negara kini Korea Rental boleh didapati di malaysia.

Harga termasuk GST dan yuran pemasangan sebanyak RM200 DIKECUALIKAN.

Korea Rental ada beberapa product yang memenuhi kehendak pelanggan dengan harga yang berpatutan, boleh beli secara tunai ataupon sewa beli.

Anda juga boleh memilih sama ada air mineral , alkali ataupon hydrogen untuk minuman seisi keluarga.

Kemudahan yang ada pada mesin penapis air Korea Rental, boleh mengawal suhu air panas memudahkan lagi untuk sediakan susu anak , Cuma tekan dan dapatkan air.
Ada lagi✋✋✋๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

๐Ÿ‘ Anak anak nak minum air pon mudah. Cuma tekan dan dapatkan air.
๐Ÿ‘ Anda nak pergi kerja tak perlu masak air lagi untuk minum kopi atau teh. Cuma tekan dan dapatkan air.
๐Ÿ‘ Air sejuk pon ok lebih sejuk dari peti ais sebab tangki penapis air Korea Rental stainless steel dan kedap udara .

Jangan risau๐Ÿ˜‰ Kami ada untuk bantu anda.
CONFIRM LULUS !!! SERIUS!
99.9% yang mendaftar APPROVED dan dapat pasang di rumah mereka.
Kenapa ye ?

TAK PERLU Payslip
TAK PAYAH Bank statement
TAK ADA Yuran Pendaftaran

Kerja sendiri / suri rumah pon boleh apply.
Sabah & Sarawak boleh dapat harga sama.
✅ Kemudahan Servis PERCUMA Setiap 3 Bulan Selama 5 Tahun
✅ Kemudahan PERCUMA Menukar Penapis Setiap 1 Tahun Selama 5 Tahun
✅ Kemudahan Jaminan Kerosakan & Kos Baikpulih Percuma Selama 5 Tahun


TAK PERLU keluar Rumah. Kami uruskan semua.๐Ÿ˜๐Ÿ‘

Jimat RM 260 untuk pemasangan tak perlu bayar๐Ÿ‘

Apa tunggu lagi? Whatsappl sekarang.

www.wasap.my/60105055403
www.wasap.my/60105055403


Share supaya Suami / Isteri anda peka dengan air yang bersih


PUREAL

Bulanan            Belian Tunai
RM48.00            RM2,500.00

Saiz Tangki
Tiada Tangki

Dimensi
115(w) * 436(D) * 341(H)

Langkah Cucian Filter
3 Bulan Service
6 Bulan Change 1 & 2
9 Bulan Service
12 Bulan Change 1,2,3 and 4
VENICE TOP

Bulanan                Belian Tunai
RM95.00               RM3,400.00

Saiz Tangki
Hot 1.0 L Cold 1.8 L

Dimensi
300(w) * 440(D) * 5100(H)

Langkah Cucian Filter
3 Month Service
6 Month Change 1 & 2
9 Month Service
12 Month Change 1,2,3 and 4

Choose Your Water (RM100 CHARGE)
Mineral
Alkaline
Hydrogen

Kelebihan
Dikendalikan secara mekanikal
Peranti pengunci keselamatan air panas magnet
Petunjuk LED (Panas, Sejuk, air suhu bilik dengan fungsi On / Off)
Dulang titisan yang boleh ditanggalkan dengan saluran keluar saliran air
Tangki air panas dan sejuk keluli tahan karat
Tangki air longkang air
Perlindungan overheat pemampat
Kawalan suhu auto (panas 85 ° C dan sejuk 4 ° C)
Penggunaan tenaga yang rendah
Perumahan plastik putih dan arang ABS berkualiti tinggi
Klip penapis dan ruang dalaman khusus
Sambungan paip LLDPE yang cepat dan mudah (¼ ")
Rawatan antimikrobial Cleancel

VENICE STAND

Bulanan                               Belian Tunai
RM73.00   (78 month)          RM3,400.00
RM103.00 (43 month)
RM133.00 (20 month)

Saiz Tangki
Hot 2.0 L Cold 1.8 L

Dimensi
300(w) * 440(D) * 1,150(H)

Langkah Cucian Filter
3 Bulan Service
6 Bulan Change 1 & 2
9 Bulan Service
12 Bulan Change 1,2,3 and 4

Choose Your Water (Bayaran RM100)
*Mineral
*Alkaline
*Hydrogen



CAPRI TOP

Bulanan            Belian Tunai
RM95.00            RM2,880.00

Saiz Tangki
Hot 2.3 L Cold 1.8 L

Dimensi
300(w) * 440(D) * 5100(H)

Langkah Cucian Filter
3 Bulan Service
6 Bulan Change 1 & 2
9 Bulan Service
12 Bulan Change 1,2,3 and 4

Choose Your Water (Bayaran RM100)
*Mineral
*Alkaline
*Hydrogen



CAPRI STAND

Bulanan              Belian Tunai
RM115.00            RM3,360.00

Saiz Tangki
Hot 2.3 L Cold 1.8 L

Dimensi
300(w) * 440(D) * 1,148(H)

Langkah Cucian Filter
3 Bulan Service
6 Bulan Change 1 & 2
9 Bulan Service
12 Bulan Change 1,2,3 and 4

Choose Your Water (Bayaran RM100)
*Mineral
*Alkaline
*Hydrogen  

===============================================================
 TAK PERLU Payslip
 TAK PAYAH Bank statement
 TAK ADA Yuran Pendaftaran

 Kerja sendiri / suri rumah pon boleh apply.

 Sabah & Sarawak boleh dapat harga sama.

 TAK PERLU keluar Rumah. Kami uruskan semua.๐Ÿ˜๐Ÿ‘


Jimat RM 260 untuk pemasangan tak perlu bayar๐Ÿ‘

Apa tunggu lagi? Whatsappl sekarang.

www.wasap.my/60105055403
www.wasap.my/60105055403


Share supaya Suami / Isteri anda peka dengan air yang bersih

Macam mana nak beli? Whatsapp segera nombor diatas, kemudian saya uruskan segera..!!




PROMO
TERDAPAT 2 JENIS PROMOTION DARI KOREA RENTAL

SMART RENTAL PLAN
PROMO PLAN

Pelanggan boleh menikmati PROMOSI mudah milik dengan hanya menggunakan Credit Card dan Debit Card.
Tanpa Payslip
Tanpa Bank Statement




TERDAPAT JUGA PENAPIS UDARA

1.

2.






Saturday, 9 September 2017

Myprepaid Lebih Menguntungkan.!!


37 PERKARA MENGAPA GUNA LINE MYPREPAID...
1) Anda boleh MENGEKALKAN NO TELEFON kesayangan anda.
2) Kadar panggilan domestik dan international serendah 15sen seminit.
3) Kadar panggilan idd yang murah
4) Tiada had masa - boleh buat cepat atau perlahan mengikut kesesuaian masa anda.
5) Anda boleh memperkenalkan SIM KAD ini kepada sesiapa sahaja tanpa had.
6) Bonus dibayar seminggu sekali. 4 kali sebulan.
7) simkad rm79 adlh produknya, hanya perkenalkan sahaja kepada keluarga, kawan2 & sesiapa sahaja yang menggunakan handphone.
8) PERCUMA MyMagic Kad. Kad pelbagai fungi yang mengandungi kuasa ion negatif. Membantu dalam peraliran darah yang baik, persekitaran yang baik, jimat minyak, dan juga jimat elektrik.
9) Downline top up anda akan dapat komisyen tunai sehingga 31% 5 level. WOW
10) Tak perlu ingatkan rakan-rakan di dalam GROUP anda utk top up sebab memang mereka selalu topup.
11) Tak perlu menjual berkali- kali pada orang yg sama
12) Tak perlu buat demo.
13) Guna sahaja mcm biasa seperti mana anda guna simkad lain sebelum ni.
14) Harga starter RM 79 (Pecahan : Percuma MyMagic Kad Ion Negatif yang berupaya memberi penjimatan elektrik dan minyak RM60, Kredit tersedia RM5, Kos sekeping Simcard RM10, Komisen kepada penaja RM 15).
15) Pasaran luas (30 juta pengguna telefon bimbit).
16) Produk keperluan hampir semua orang.
17) Umur 12 tahun ke atas dan sudah mempunyai IC pun boleh turut serta.
18) Terbuka kepada bukan warganegara yang memiliki passport dan permit.
19) Satu cara mudah untuk mendapatkan pendapatan pasif seumur hidup.
20) Mempunyai 12 JENIS INSENTIF (rujuk bahagian Bonus dan Insentif My Prepaid dibawah).
21) Dapat diskaun tambah nilai sebanyak 3% dan 10% untuk merchandise MyPrepaid bagi yang menyertai MyClub.
22) Anda mendapat bonus bulan pertama sebanyak RM891. Bulan kedua RM31,701.
23) MyClub sebagai Shopping Card dapat kumpul point setiap pembelian barangan, penajaan dan pembelian tambah dapat ditebus secara TUNAI dan pemotongan tambah nilai sebanyak 4%.
24) Jom menyumbang. Menyuntik kebahagiaan dengan beramal. Jadikan kehidupan kita semua
lebih bermakna untuk mereka yang memerlukan.
“Pilih antara1%,3% atau 5% dari pendapatan anda untuk disumbangkan ketabung Kemanusiaan yang uruskan oleh pihak syarikat.”
25) Percuma 1 akaun web Selfcare untuk mengakses akaun ahli bagi melakukan pendaftaran ahli, semak gineologi ahli,semak cash ewallet, semak bonus, belian online, dan pindahan.
26) Percuma 1 akaun web replica diatas ID anda. Membantu mereka yang inginkan membuat tajaan secara online.
27) Applikasi My2u cara mudah mengakses keperluan perniagaan anda dimana sahaja samaa di telefon pintar dan tablet. Segalanya dihujung jari. Boleh kemaskini ringkasan akaun, keahlian, syarikat, dan khidmat pelanggan. PERCUMA di Google Playstore dan App store. Sistem yang efektid direka khas untuk ahli MyPrepaid.
28) Dapat menyertai program franchise MyRecharge Station dengan pendapatan tambahan bersih sebanyak RM3484.
29) Pendapatan dari kerja yang anda lakukan ini boleh diwarisi selama-lamanya.
30) Dapat bonus jika dapat jumlah income komisyen topup yg ditetapkn.
31)Berpeluang meraih kenaikan pangkat hasil usaha n kerja SMART anda
32) Income boleh diwarisi sampai bila2 selagi simkad aktif
33) Ikut coverage maxis n umobile.
34) Boleh buat call/sms/internet(data plan).
35) Menangi BONANZAbulanan yg bernilai jutaan rm50,000.
36) Menjadi biz partner syarikat2 besar seperti Stesen2 minyak, Bank2, 7 Eleven, Giant, Tesco dll.
37) Dimiliki oleh sebuah syarikat yang sangat kukuh iaitu My Internatioanl Sdn. Bhd.

Berminat nak tahu :
RAHSIA HANDPHONE anda, boleh bertukar menjadi PENDAPATAN LUMAYAN dan BERTERUSAN setiap bulan~

0105055403

" BUAT KERJA SEKALI, DAPAT DUIT BERKALI- KALI"...


✨*APA YG TERKINI*✨

MyPrepaid memberikan promosi *Percuma* Kredit Airtime bagi nilai reload terkumpul harian anda sehingga maksimum RM50. Cth, reload RM30 dpt PERCUMA RM30 kredit Airtime walaupun reload dimana sahaja๐Ÿ’ฅ

๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†

Anda dah boleh jual Top Up dan Buat Perkhidmatan Bayaran bill serta dapat UNTUNG๐Ÿ’ฐ

Berapa anda Dapat?๐ŸŒบ
*Kad Prabayar*
MyPrepaid 7%
Celcom 4.5%
Maxis 2%
DiGi 3.5%
UMobile 3.5%
FRIENDI 7%
TuneTalk 3.5%
XOX 4%
ONEXOX 2.5%
TRON 4%
FRIENZ 7%
ALTEL 2.5%
NJOI 2.5%
Buzzme 2.5%
SpeakOut 4.5%
BestMobile 7%
Lain-lain rujuk www.my2u.my

*Postpaid* bil
Celcom 0.3%
Maxis 0.3%
DiGi 0.3%
UMobile 0.3%

Bil Utiliti 0.5% (sesetengah sahaja)

Selain itu, anda juga dapat diskaun 3% bagi pembelian semua jenis merchandise syarikat secara online atau di kaunter✳

Dapat 20 mata ganjaran๐Ÿ’ช

*Layak Perlindungan Insuran Kemalangan Peribadi *(PA)* Bernilai RM50,000 jika berlaku kemalangan yg menyebabkan kematian atau cacat kekal๐Ÿ’ฅ

Dan akhir sekali, sistem Auto Top Up telah berfungsi sepenuhnya. Anda boleh top up secara otomatik sehingga 12 bulan. Jadi tak ada sebab mengapa anda terlupa melanggan pelan My30 atau My50✳

MyPrepaid sentiasa cuba memenuhi apa yg dijanjikan dan cuba memberikan yg terbaik. Kami menyediakan Platform, Anda menentukan perniagaan anda dan berapa yg anda inginkan๐Ÿ‘Š

Ayuh semua. Kita mulakan langkah kita segera. Sebarkan MyPrepaid sekarang. Taja seberapa ramai pengguna HP diluar sana. Anda sudah ada segala yg mereka perlukan๐Ÿ—ฃ

Jangan lupa bulan ini juga ada cabutan bertuah. Satu tiket penyertaan untuk satu penajaan๐ŸŽ‰



0105055403

*CIRI2 ORANG BISNES YG BERJAYA*
*_1)๐Ÿ‘‰ BERANI_*
*_2) ๐Ÿ‘‰SABAR_*
*_3) ๐Ÿ‘‰FOKUS_*
*_4) ๐Ÿ‘‰SANGGUP_*
*_5) ๐Ÿ‘‰JIWA KENTAL_*
*_6) ๐Ÿ‘‰CEKAL_*
*_7)๐Ÿ‘‰TIDAK BANYAK ALASAN_*
*_8) ๐Ÿ‘‰TIDAK SALAHKAN ORG LAIN_*
*_9) ๐Ÿ‘‰FIGHTER_*
*KATA2 AZIMAT *
๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ
Biar org dengki kita,
Biar org pandang rendah pd kita,
Biar org ketawakan kita,
Biar org menolak tawaran kita,
Tapi kita tetap yakin dan percaya,
Rezeki pergi dan datang dari Allah.
Kita tetap teruskan,
1 orang lari, 10 org ku sharing,๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
10 orang lari, 100 org ku cerita,๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
100 orang lari, 1000 org kita tolong.๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
Orang luar cuma pandai cakap dan peduli apa orang cakap.๐Ÿ˜Š 
Kita susah bukan dia tolong๐Ÿ™,
Kita xde duit๐Ÿ’† bukan dia bagi pinjam,
Kita sakit bukan dia bayar bil ubat ๐Ÿฅkita,
Rumah๐Ÿก kita bukan dia beli,
Kereta๐Ÿš™ kita bukan di bayar,
Duit ๐Ÿ’ฐbelanja kita bukan dia bagi,
Peduli๐Ÿ™…๐Ÿป apa dia nak cakap,
Yang penting kita tetap teruskan,
Teruskan๐Ÿ’ช๐Ÿฝ teruskan๐Ÿ’ช๐Ÿฝ teruskan,๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
*SETAKAT MULUT๐Ÿ’‹ NEGATIF.*
*HANYA SEMUT ๐ŸœKECIL SAHAJA...*
✨✨๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช✨✨✨
Membujur lalu melintang Patah..
Lawan tetap lawan..
Lawan sampai Jutawan..
Genggam Sampai Jd Bara Api.....
Alang alang dah buat...buat sampai Jadi *JUTAWAN......*
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Lagi banyak Cabaran,
lagi banyak Dugaan,
lagi banyak kesusahan..lagi *'AKU'* lawan..
✨✨✨✨๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘Kerana itu semua tiket utk aku Berjaya *SEMAKIN HAMPIR..*
✨✨๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Ikut Sistem..
Follow Sistem..

*FREE REGISTRATION to CHECK YOUR POTENTIAL!!!!!

Akhirnya Berjaya..
✨✨✨✨✨✨๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Jumpa anda di puncak *KEJAYAAN...*


Ringkasan dan renungan....
Modal 1 lot untuk Myprepaid+ Rm400
Dapat topup percuma setiap kali topup airtime
Dapat Khairat kematian selepas 91hari
Dapat sistem percuma..kalo nak kira harga sistem ni bernilai hampir rm2000..
Cmpny MYPREPAID bagi percuma ja...
Boleh buat apa sistem yg myprepaid bagi?
Boleh bayar bill utility
Boleh bayar bill mobile(postpaid)
Boleh topup talian talifon luar negara..
Servis 24jam
Kemudahan yg diberi percuma hanya dihujung jari ja...
Semua org nak guna...
Kalo nak nilai dgn rm400 bukan nilai dia...
Berbaloi baloi...
Inilah pakej USAHAWAN yg ramai org terlepas pandang...

JOMMMM KAYAA BERSAMA MYPREPAID

whastapp segera 0105055403

Pakai HP dapat Wang

Sistem Auto Pasif