Tuesday, 30 April 2019

Easy129: Sistem Gandaan Pendapatan terkini 2019. Praktikal dan mudah!


Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Pendapatan kedua untuk hidup selesa. Easy129

πŸ‘†πŸΌFULLY AUTODOWNLINE..SAMADA ANDA MENAJA @ TAK MENAJA LANGSUNG TETAP AKAN DAPAT BONUS AUTO IKUT GILIRAN. Tiada tempoh masa ditetapkan untuk upgrade rank. Ianya bergantung kepada penyertaan ahli baru. Easy129 bukan investment yang ada ROI dan tempoh masa. Easy129 adalah real business affiliate berasaskan Portal Iklan Online.


CARA JOIN EASY 129
1)  Whatsapp saya dan saya akan aktifkan akaun anda setelah saya terima bayaran RM40:   Klik sini
**No Akaun Bank akan saya berikan setelah anda whatsapp saya nanti.

2)  Tuan/puan beri saya detail berikut untuk saya aktifkan akaun tuan:

Nama penuh :-
No IC:-
E-mail :-
No.tel :-
Negeri :-
Username :-
Jenis Bank :-
Akaun Bank :-
Penama Bank :-



3) Jika tuan/puan nak aktifkan/register sendiri klik link ni kerana semua registration kena ada sponsor.
http://bit.ly/mudahwang

4)  Tuan/puan buat bayaran kepada syarikat terus dan dah boleh aktifkan akaun dengan mudah.



5)  Registerkan/sponsor 4 orang di bawah link anda. BALIK MODAL kerana setiap sorang direct sponsor kita dapat RM10.

Ini saya sarankan kerana bisnes ini hidup dengan sokongan komuniti. Matrik gandaan dan bonus untuk link kita juga dengan cepat boleh mengaut bonus yang dijanjikan oleh syarikat.

6) TAK NAK SPONSOR/MENAJA juga boleh tapi lambatlah komuniti dibawah kita akan berkembang.

7)  4 orang bawah kita...kacang ja kita nak register kannn. Ahli keluarga pun dah berapa orang kita ada. Belum jiran lagi. Tambah pulak dengan saudara mara.

8)  Haha ini soalan biasa kita dengar. Ok kerr platform ni. Hanya Allah maha tahu. Kita ikhtiar, doa dan tawakkal sahaja pada Allah SWT sebab tidak ada satu benda pun yang boleh bergerak/terjadi jika Allah tak gerakkan, waima sehelai daun yang gugur dari pokok. Cari kasih sayang Allah dengan sentiasa ingat dan ikut perintahnya dan pasti Allah akan bantu kehidupan kita. (Berpesan2 dengan kesabaran :) JOM KITA USAHAKAN DULU OK.

                                                    
EASY129. PILIHAN TERBAIK!

Banyak platform gandaan duit. Saya dah join vbdata dan macam2 lagi. Memang platform ini juga beri gandaan duit. Tetapi modal memang agak besar untuk bermula, ramai rakan2 yang kita share tak mampu nak bermula. Kami sekeluarga buat Easy 129 pula sebagai tambahan pendapatan kerana modal kecil dan senang nak share dengan ramai orang. 2 blog saya: Blog VBdata dan Blog lain2.


EASY129. PILIHAN TERBAIK! untuk kita kongsi dengan keluarga, kawan, jiran dan saudara mara kerana transaksinya mudah. Tidak menggunakan coin seperti bitcoin untuk withdrawal.

RM40 sahaja akan memberikan anda satu punca pendapatan masa hadapan. Tak payah pening kepala nak fikir. Fahamkan siket dan join sahaja. Kita sama-sama berada dalam proses untuk jana pendapatan ini.


Join kat sini ok: http://bit.ly/mudahwang (direct register)

EASY129 PROGRAM TERHEBAT MASAKINI

Untuk pengetahuan semua berkaitan Program bisnes buat duit Paling Hebat dan Mantop Easy129 ni.. Supaya anda boleh nampak dengan jelas apa itu Easy129....πŸ‘‡πŸ‘‡


MAKLUMAT SYARIKAT

Nama Syarikat :- EASY ONE TWO NINE SERVICES
No. SSM :- 002848315-T
Alamat Syarikat :- No.26, Jln Surada 8/29A Taman Seri Wirani, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.

Easy129 baru soft launching pada 1/12/2018 yang lepas oleh syarikat easy. Masih terlalu baru dalam pasaran online ni.

Belum lagi official launching sepenuhnya kerana website belum siap sepenuhnya..

Easy129 berteraskan website  pengiklanan spt alibaba.. amazon..lazada..mudah dot my bagi kemudahan peniaga diluar sana mengiklankan produk² mereka bagi memperolehi pendapatan yang luarbiasa.

Sebelum ke full launching easy129 buka peluang kepada sesiapa yang berhajat untuk jadi yang terawal sebagai ahli dimana apabila official launching nanti ahli terus boleh buat iklan. (Fasa 2 ), 10 tapak iklan.

Easy129 menggunakan konsep Pengiklanan Komuniti dengan sistem 100% autodownline with complete global hiraki yang mana tiada siapa pun yang akan ketinggalan dalam mendapatkan income pasif nanti.

Justeru sebagai sebuah komuniti Easy129 memberikan Ganjaran Bonus pada sesiapa saja yang mengenalkan laman web pengiklanan ini dalam bentuk:
1) Bonus Penajaan..
2) Bonus Top 5 Sponser..
3) Bonus Pin Pengaktifan Ahli²..
4) Bonus Autodownline Auto Upgrade yang mencecah sehinggaa lebih RM42 Juta.
5) Bonus Bonanza untuk Top 9 semasa pencapaian ahli vip ke 100,000
6) Bonus Leadership Unilevel Matrix 5 Generasi...

Uniknya easy129 ialah sistem pengagihan keuntungan antara ahli dan syarikat yang sangat menguntungkan semua pihak.

Jadi berapa modal yang anda perlu keluarkan untuk menikmati semua bonus tersebut?

Modal semua itu HANYA RM40 sahaja!!!


       Klik sini http://bit.ly/mudahwang (direct register)



KELEBIHAN PROGRAM EASY129

Satu TEAM untuk seluruh ahli, konsep KOMUNITI sehinggakan semua ahli vip dapat menikmati wang tunai walaupun TANPA MENAJA..

Tiada penyusunan UPLINE dan DOWNLINE sebab rangkaian disusun secara SATU HARAKI GLOBAL walaupun memiliki lebih dari satu akaun jadi semua tetap menerima Spillover..

BEBAS memiliki seberapa banyak AKAUN tanpa had untuk menjana LEBIH wang tunai ikut kemampuan sendiri..

Bagi yang memiliki sifat KEPIMPINAAN disediakan BONUS LEADERSHIP untuk membolehkan anda menerima wang tunai secara bulan..

Semuanya HANYA RM40 sahaja...

Jadi tunggu apa lagi Bossku join SEKARANG!!!

------------------------------------------------
RM40 kemana diagihkan
YA!! MODAL HANYA RM40 ANDA BOLEH MENJANA WANG TUNAI SEHINGGA RM42 JUTA..Insya-Allah.

Pecahan RM40 yang hebat dalam easy129!

RM10 (25%) » bonus auto downline memberi penghargaan kepada mereka yang yakin pada bisnes easy129 walaupun tanpa menaja sehingga RM 42 juta.

RM10 (25%) » bonus tajaan untuk pengerak rangkaian easy129.

RM10 (25%) » promosi dan pengurusan easy129 iaitu ;
RM5 » bonus pool top sponsor sebagai dorongan kepada ahli yang membawa ahli paling ramai.
RM3 » bonus pin pengaktifan.
RM2 » Bonus Bonanza iaitu ahli top 1 hingga top 9 setelah pencapaian ahli vip ke 100,000.

RM10 (25%) kepada syarikat untuk menyediakan sistem easy129 yang hebat ini.

Aggihan yang terbaik..πŸ‘πŸ»

Ahli (RM30)          =  75%
Syarikat (RM10)   =  25%

Jadi dalam easy129 semua ahli berpeluang jana wang tunai yang TERBAIK dan MENGUNTUNGAN semua pihak.

Fasa 2 tambahan untuk bonus leadership dan tapak iklan untuk usahawan.

Jadi program ini sudah tentu menguntungkan syarikat dan ahli vip yang menyokong program easy129 dan sudah tentu tiada "over pay".

--------------------------------


BONUS BONANZA EASY129 MEMPERCEPATKAN LAGI AHLI VIP TERIMA WANG TUNAI..

BONANZA BONUS  
Top 1 » RM 100,000
Top 2 » RM 35,000
Top 3 » RM 20,000
Top 4 » RM 10,000
Top 5 » RM 9,000
Top 6 » RM 8,000
Top 7 » RM 7,000
Top 8 » RM 6,000
Top 9 » RM 5,000


Khas kepada Top Sponsor Tertinggi .dikira dari sejak mula joint sehingga Ahli VIP  ke 100,000 ahli, Pemenang Top 1 - Top 9 akan meraih Bonanza Bonus keseluruhan berjumlah RM200,000.00




MACAM MANA NAK MULA DENGAN EASY129


Klik sini http://bit.ly/mudahwang (direct register)  
atau PM tepi
http://www.wasap.my/+60179575602/easy129

Nak jadi ahli Easy129 cuma perlu bayar yuran pendaftaran sebanyak RM40 sekali je seumur hidup dan akan dapat 10 tapak iklan percuma.

Sistem akan susun kedudukan ahli secara automatik untuk dapatkan bonus affiliate menggunakan sistem matrik x 2.

Ada bonus² lain lagi yang sangat menarik seperti :-

1) Bonus upgrage pangkat secara auto..

2) Bonus sponsor RM10 untuk setiap ahli yang diperkenalkan..

3) Bonus Top Sponsor untuk 5 pemenang yang menaja paling ramai ahli setiap bulan..

4) Bonus yang dikredit ke e-wallet anda boleh ditransfer ke akaun bank setiap hari walaupun jumlah yang ada hanya RM10..

Hanya mereka yang bijak sahaja akan segera rebut peluang ini kerana ia masih baru, sambil beriklan sambil tambah pendapatan anda secara tidak langsung..😍πŸ’ͺ

Cari RM40 .. buka akaun.

Cari 4 org,  dpt bonus RM40
Balik modal.

MAKLUMAT AHLI VIP EASY129 TERKINI

Terkini ahli vip 14303 pada 08/02/2019..πŸ˜πŸ˜†

Sekarang giliran ke GOLD ahli vip sejak 21/01/2019 sehingga ahli vip ke 14564..

Giliran ke PLATINUM ahli vip sejak 02/01/2019 sehingga ahli vip ke 15584..

Giliran ke PLATINUM DIRECTOR ahli vip sejak 13/12/2018..

Giliran ke RUBY DIRECTOR ahli vip sejak 01/12/2018..

(Giliran di atas hanyalah anggaran bagi membantu ahli vip membuat semakan.)

Tahniah!! Kepada yang telah menerimanya dan bersabar kepada yang masih menunggu, bonus ini adalah berdasarkan kepada keahlian vip easy129 bukan atas tajaan sendiri. Semua ahli vip easy129 layak menerima bonus ini.

Semak rank anda dengan login website easy129..πŸ‘‡πŸ‘‡

http://bit.ly/mudahwang


APA ITU LEADERSHIP BONUS?? -( kita buat direct sponsor ahli bawah kita)

Leadership Bonus ni adalah salah satu dari bonus² yang terdapat di easy129.

Leadership Bonus ni adalah satu tanda Penghargaan kepada setiap ahli easy129 yang telah berusaha mempromosikan easy129 dengan membawa masuk ramai ahli² VIP.

Leadership Bonus ini akan anda perolehi secara bulanan seolah² gaji tetap kedua disamping gaji yang anda terima sekarang ini.

Inilah kehebatan easy129 yang tak ada pada mana² program pun. Unik dan Menceriakan.

Untuk layak mendapat Leadership Bonus, Setiap Vip member perlu buat pengaktifan sebelum 28hb pada setiap bulan..

Simulasi Income Leadership Bonus :-
Contoh sponsor 10 orang direct sponsor :

L1 10 X RM2 = RM20
L2 100 X RM2 = RM200
L3 1,000 X RM2 = RM2,000
L4 10,000 X RM4 = RM40,000
L5 100,000 X RM4 = RM400,000

Jumlah Pendapatan = RM442,220

Leadership Bonus Diberikan Hanya untuk 5 Level Generasi sahaja tetapi pada setiap level tak ada limit jumlah..ia infiniti!

Bayangkan bila anda ada sejuta ahli vip dalam hiraki anda.. Anda Boleh dapat RM berjuta² setiap bulan..

Pembahagian daripada RM20 anda :- πŸ†™

πŸ”˜ SYARIKAT (30%)
πŸ”˜ BONUS (70%)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
°SyarikatπŸ’²: Rm6 ⬅ (30%)

°Leader0⃣: Rm4  ⬅ (20%)
°Leader1⃣: Rm4  ⬅ (20%)
°Leader2⃣: Rm2  ⬅ (10%)
°Leader3⃣: Rm2  ⬅ (10%)
°Leader4⃣: Rm2  ⬅ (10%)
°Leader5⃣: Anda ⤴ Bayar
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Rm20 diagihkan keatas..

Aktifkan bonus leadership sekarang sekiranya anda ada membuat tajaan terus dengan login ke website easy129 .

Klik sini

Formula join easy129, jika langsung tidak menaja,πŸ‘‡πŸ‘‡

😍Modal rm40 sahaja‼

Sistem Autodownline naik Ranking ikut giliran, iaitu dalam Anggaran :-

[Silver] 0-21 hari anda akan naik ranking [GOLD] dan dapat RM10..

[GOLD] 22-45 hari anda akan naik ranking [PLATINUM] dan dapat RM20..

[PLATINUM] 46-60 hari anda akan naik ranking [PLATINUM DIRECTOR] dan dapat RM80..

πŸ”ΌTOTAL DAH DAPAT PASIF TANPA MENAJA RM110✅..

[PLATINUM DIRECTOR] 61-150 hari anda akan naik ranking [RUBY DIRECTOR] dan dapat RM640..

[RUBY DIRECTOR] 151-360 hari anda akan naik ranking [DIAMOND] dan dapat RM10,240.00..

[DIAMOND] 361-560 hari anda akan naik ranking [DIAMOND AMBASSADOR] dan dapat RM327,680.00..

πŸ’₯561 - 730 hari dapat seramai 128/128 downline dan anda akan naik ke LEVEL 7, level akhir, anda Jutawan kerana dapat RM41,943,040.00..😍❤

TOTAL KESELURUHAN INCOME PASIF AUTODOWNLINE KITA RM42,281,710.00 ✅..

JIKA jadi 100% projek ini , dapat RM42 Juta
JIKA jadi 10% projek ini , dapat RM4.2 Juta
JIKA jadi 1% projek ini , dapat RM420,000.00
JIKA jadi 0.1% pun projek ini , dapat RM42,000.00
JIKA jadi 0.01% pun projek ini, dapat RM4,200.00

Join easy129 bukan investment. Easy129 berteraskan sistem komuniti  berteraskan semangat gotong-royong dan bantu membantu di dalam ahli komuniti..



FORMULA TANPA MENAJA

RM5 daripada setiap pendaftaran akan di masukkan ke dalam tabung Top Sponsor dan akan diberikan kepada 5 Pemenang Penajaan Tertinggi pada bulan tersebut,
1st : 40%  (RM2)
2nd : 30% (RM1.50)
3rd : 15%  (RM0.75)
4th : 10%  (RM0.50)
5th : 5%    (RM0.25)

BONUS POOL EASY129
PENERIMA POOL BULAN JANUARI 2019

1 Superrich99 (1282) RM 20,942.00
2 zuljoerich2020 (969) RM 15,706.50
3 Fahamey04 (510) RM 7,853.25
4 Yusafik (339) RM 5,235.50
5 Hayati055018 (220) RM 2,617.75

JUMLAH BONUS  RM 52,355 (10,471)

BONUS POOL BULAN DISEMBER 2018
Pada peringkat awal bonus pool hanya untuk Top 3
1st : 50%  (RM2.50)
2nd : 30% (RM1.50)
3rd : 20%  (RM1.00)

PENERIMA POOL BULAN DISEMBER 2018

1 easymillion (183) RM 3,735.00
2 Superrich99 (169) RM 2,241.00
3 FREDCHIN (75) RM 1,494.00


JUMLAH BONUS RM 7,470 (1,494)



BONUS PENAJAAN TANPA HAD RM10 TERUS MASUK KE E-WALLET


Klik sini http://bit.ly/mudahwang (direct register)
  
atau PM tepi

http://www.wasap.my/+60179575602/easy129

Antara kehebatan program easy129 ialah bonus penajaan tanpa had terus masuk ke e-wallet anda RM10 dan ia juga boleh terus withdraw ke bank anda serta merta.

Bonus Tajaan RM10
RM10 x 1 = RM10
RM10 x 10 = RM100
RM10 x 100 = RM1,000
RM10 x 1,000 = RM10,000
RM10 x 10,000 = RM100,000
RM10 x 100,000 = RM1,000,000

CARA MEMBUAT TAJAAN
Cukup easy hanya berikan link website anda yang berada di website easy129 anda. Prospek anda boleh membuat pendaftaran terus melalui link anda.

contoh link saya:
https://www.easy129.com/ounbiznes
Tekan MENU
Tekan Register New Member
Isi borang pendaftaran dan tekan submit

Video Cara Daftar & Aktifkan Sendiri Akaun Easy129 Guna Link Pengenal Anda

https://m.youtube.com/watch?v=Ixo9tMklsmY&t=0s&list=PLOCL8c2qp9TH3X_GoymUcry434GIiJ4AM&index=3


SAPA LAGI BELUM DAFTAR, BOLEH PM TEPI.. DAH BUAT PAYMENT, BAGI USERNAME UNTUK SAYA AKTIFKAN ACC

http://www.wasap.my/+60179575602/easy129

BONANZA BONUS  
Top 1 » RM 100,000
Top 2 » RM 35,000
Top 3 » RM 20,000
Top 4 » RM 10,000
Top 5 » RM 9,000
Top 6 » RM 8,000
Top 7 » RM 7,000
Top 8 » RM 6,000
Top 9 » RM 5,000

Khas kepada Top Sponsor Tertinggi .dikira dari sejak mula join sehingga Ahli VIP  ke 100,000 ahli, Pemenang Top 1 - Top 9 akan meraih Bonanza Bonus keseluruhan berjumlah RM200,000.00

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
RANK / PANGKAT
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
▪Silver
▪Gold
▪Platinum
▪Platinum Director
▪Ruby Director
▪Diamond Director
▪Diamond Ambassador
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
LEVEL / TAHAP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
▪ 1 ( 2 Downline )
▪ 2 ( 4 Downline )
▪ 3 ( 8 Downline )
▪ 4 ( 16 Downline )
▪ 5 ( 32 Downline )
▪ 6 ( 64 Downline )
▪ 7 ( 128 Downline )
AUTOUPGRADE RANK
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
▶ SILVER
Daftar akaun percuma
(Free Member)
Pembayaran aktifkn keahlian
(VIP)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
▶ GOLD
Level 1 ( 2 Downline )...
upgrade ke rank SILVER
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
▶ PLATINUM
Level 2 ( 4 Downline )...
upgrade ke rank GOLD
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
▶ PLATINUM DIRECTOR
Level 3 ( 8 Downline )...
upgrade ke rank PLATINUM
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
▶ RUBY DIRECTOR
Level 4 ( 16 Downline )...
upgrade ke rank PLATINUM DIRECTOR
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
▶ DIAMOND DIRECTOR
Level 5 ( 32 Downline )...
upgrade ke rank RUBY DIRECTOR
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
▶DIAMOND AMBASSADOR
Level 6 ( 64 Downline )...
upgrade ke rank DIAMOND DIRECTOR

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
BONUS AUTODOWNLINE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
▪Level 1  (Rm10)
▪Level 2  (Rm20)
▪Level 3  (Rm80)
▪Level 4  (Rm640)
▪Level 5  (Rm10,240)
▪Level 6  (Rm327,680)
▪Level 7  (Rm41,943,040)
Bonus dikira mengikut level...
Upgrade rank ahli merujuk kpda upgrade rank downline kita mengikut level...
Sistem Pembayaran... ~EASY129
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Level 1 ( 2 Downline )
Upgrade rank SILVER bayar kita RM10
[Rm10x2=Rm20]
°Rm10 masuk E-wallet...
Withdraw ke bank
°Rm10 masuk R-wallet... AutoUpgrade ke rank GOLD
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Level 2 ( 4 Downline )
Upgrade rank GOLD bayar kita RM10
[Rm10x4=Rm40]
°Rm20 masuk E-wallet...
Withdraw ke bank
°Rm20 masuk R-wallet...
AutoUpgrade ke rank PLATINUM
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Level 3 ( 8 Downline )
Upgrade rank PLATINUM bayar kita RM20
[Rm20x8=Rm160]
°Rm80 masuk E-wallet...
Withdraw ke bank
°Rm80 masuk R-wallet...
AutoUpgrade ke rank PLATINUM DIRECTOR
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Level 4 ( 16 Downline )
Upgrade rank PLATINUM DIRECTOR bayar kita RM80
[Rm80x16=Rm1280]
°Rm640 masuk E-wallet...
Withdraw ke bank
°Rm640 masuk R-wallet...
AutoUpgrade ke rank RUBY DIRECTOR
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Level 5 ( 32 Downline )
Upgrade rank RUBY DIRECTOR bayar kita RM640
[Rm640x32=Rm20,480]
°Rm10,240 masuk E-wallet...
Withdraw ke bank
°Rm10,240 masuk R-wallet...
AutoUpgrade ke rank DIAMOND DIRECTOR
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Level 6 ( 64 Downline )
Upgrade rank DIAMOND DIRECTOR bayar kita RM10,240
[Rm10,240x64=Rm655,360]
°Rm327,680 masuk E-wallet...
Withdraw ke bank
°Rm327,680 masuk R-wallet...
AutoUpgrade ke rank DIAMOND AMBASSADOR
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Level 7 (128 Downline)
Upgrade rank DIAMOND AMBASSADOR bayar kita RM327,680
[Rm327,680x128=Rm41,943,040]
°Rm41,943,040 masuk E-wallet...
Withdraw ke bank
°Account di Tutup...
Tiada Income diterima
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
JUTAWAN EASY129

Anggap simpanan kita untuk masa depan.
Dalam ewallet saya tak sempat duit nak duduk lama cukup je rm40 saya tukar ke 1 pun kemudian buka satu akaun lagi..

Sasaran saya 100 akaun


Jom kita set target buat 100 akaun seorang!. Dapat bonus sponsor RM10/seorang dah boleh buka akaun2 yang baru.


Ok saya dah selesaikan penerangan berkaitan platform Easy129 ini.......
SAYA DAH BOLEH TEKA KELUHAN ANDA...Peningnya #bossku tak boleh nak hadam ni!

JANGAN RISAU...SEPERTI YANG SAYA BIASA JOIN VBDATA ATAU MACAM macam lagi, SAYA LAYAN JA APA YANG #BOSSKU beritahu. Kata join RM40 saya buat. Kata mintak cari 4 orang kat bawah paling kurang supaya matrik boleh bergerak DAN BALIK MODAL, saya buat dengan daftar ahli keluarga ja. Lepastu diorang pon cari kawan 4 orang lagi kat bawah paling minima. Saya buat sebab nak BONUS CEPAT.

Tiap hari kita dok tengok dan baca akhirnya faham jugak nanti. Ini yang biasa saya buat. Tak payah tunggu faham baru nak join. Tak join akhirnya kita tak faham sebab kemahuan tak ada, atau orang bisnes cakap. BIG WHY tu kureng.

TAK NAK MENAJA..JOIN RM40 DAN TUNGGU DUIT MASUK....JOIN KAT SINI OK

Klik sini http://bit.ly/mudahwang (direct register)
  
atau PM tepi

http://www.wasap.my/+60179575602/easy129


"Kepada tuan/puan yang join bawah saya, skrip blog ni saya beri percuma" - Admin







Labels: buat dan dapatkan hasil duit mudah easy129 pendapatan pasif punca pendapatan seisi keluarga RM40 satu jalan sara hidup. sistem sokongan komuniti


Sunday, 17 March 2019

SK MAGIC Water And Air Purifier

SK MAGIC Water And Air Purifier


Special Promises
HomeProductsSpecial Promises
SK magic continues to provide innovative products to ease discomfort and concerns
experienced by customers based on advanced technology, persistent research, and ceaseless efforts.










PERTAMA DI MALAYSIA❗❗

πŸ—£ Anda kini boleh mengawal produk penapis Air / Udara dimana2 dengan menggunakan APLIKASI IOT SK MAGIC (M)

AVAILABLE FOR IOS AND ANDROID 

Fungsi IOT SK Magic..πŸ‘‡πŸ‘‡

πŸ—£ SK Magic IoT (Malaysia) dapat menyediakan kandungan Life-Care kepada pelanggan.Dengan fungsi IOT SK Magic, SK Magic IoT (M) dapat menyediakan kandungan Life-care kepada pelanggan.
    ➡ Pendaftaran Peranti IoT
    ➡ Kawalan Peranti IoT
    ➡ Semak status peranti IoT
    ➡ Menyediakan sejarah penggunaan Peranti
    ➡ Pemindahan ke Perkhidmatan Pelanggan
    ➡ Pemindahan ke Laman Web

πŸŒ€ WOw HEBAT !!
KINI SERENDAH RM70 ANDA BOLEH MENIKMATI EXTRA TECHNOLOGY DARI KAMI....

Masih servey lagi? 
Kami menjamin 200% .. mmg puas hati bossku❗
Whatspp terus untuk maklumat lanjut πŸ‘‡πŸ‘‡


www.wasap.my/60179575602/skmagic



Kenapa setiap rumah perlu pasang penapis air Jik'Soo SK Magic?

😊 Air bermineral, untuk semua peringkat umur
😊 Air dijamin SEDAP, BERSIH DAN HALAL 
😊 Air panas, suam & sejuk di hujung jari TANPA HAD
😊 Tak kelam kabut nak buat air setiap kali balik kerja
😊 Menjimatkan masa. 10 saat susu baby siap
😊 Mudah hidangkan air untuk family tercinta

Kelebihan penapis air SK Magic

😊 Servis FREE
😊 Tukar filter FREE
😊 Penghantaran FREE
😊 Pemasangan FREE
😊 Pindah FREE
😊 Tubing FREE
😊 Yuran pendaftaran FREE
😍 Kitchen Faucet FREE (selagi ada stok)

✅ Auto UV 99.9% sterilization of taps
✅ Baby water (45°C / 50°C / 55°C)
✅ Cooking water
✅ Special Child Button
✅ Child lock
✅ Smart moving taps 3 cm (hyper)
✅ Stainless steel inner tubes (hyper)

Permohonan pun sangat mudah!

😱 Tak perlu payslip
😱 Tak perlu guarantor
😱 Tak perlu EPF statement
😱 Hanya perlu salinan IC dan Debit/Credit Card
😱 Kelulusan segera, pendaftaran guna app

Kenapa penapis air kami lebih BEST dari yang lain?

✅ Beralkali bukan asidik
✅ Bermineral 
✅ Tiada tangki (Tank-less, non-stagnant water)
✅ Servis setiap 4 bulan
✅ Tukar filter setiap 4 bulan
✅ Setahun tukar semua filter
✅ 1 tahun tukar 7 filter
✅ Guna teknologi nano 
✅ Filter dari Korea bukan China

SK Magic menggunakan NANOTECH FILTERS yang menghasilkan air bermineral dan bebas dari 'heavy metal'.

TIADA TANGKI! TIADA LIMIT AIR!! 
TIADA TANGKI! PASTI JIMAT AIR!!
TIADA TANGKI! MEMANG JIMAT ELEKTRIK!!

################################################################################################################################################

Produk SK MAGIC

Penapis Air
You Deserve Water Magic
JIK. Never Stagnant
SOO. Clean, Pure and Full of Minerals.

Introducing JIK.SOO, the most advanced 
water purifying technology.

304 Stainless Steel Waterway for protecting 

to microbial infections



Jik.Soo Hyper
Ada air Panas, Sejuk, Biasa dan Sesuai untuk bayi.





Jik.Soo Rapi
Ada air Panas, Sejuk, Biasa dan Sesuai untuk bayi.





Jik.Soo Rich
Ada air Panas, Sejuk, Biasa dan Sesuai untuk bayi, Dan Juga Ais





WIZ.C
Ada air Panas, Sejuk dan Air mendidih (sesuai untuk mee segera)





Terdapat juga model-model lain dari SK MAGIC hubungi saya dengan segera.








Produk SK MAGIC

Penapis Udara
You Deserve Air Magic
Where is dust coming from? 
Detecting a source of dust and purifying it.

Introducing Smart Motion Air Purifier 
with smart sensing technology.

AI-embeded and smartly detect

the movement



Motion





TOP




Twin





🌟SK MAGIC TOP..PENAPIS AIR 4 SUHU DIRECT INSTANT(PANAS/ SEJUK/ BIASA/SUAM/AIS BATU🌟
πŸ¦‹DARI RM70 SAHAJA SEBULANπŸ¦‹
.
🌟SK MAGIC TOP..PENAPIS UDARA DENGAN SISTEM GAS DITECT & WIFI IOT FUNCTION
πŸ¦‹DARI RM80 SAHAJA SEBULANπŸ¦‹
.
KENAPA SK MAGIC?
.
BANYAK YANG PERCUMA!
.
Kos pendaftaran PERCUMA
✅ Kos pemasangan PERCUMA
✅ Kos selenggara selama 5 tahun PERCUMA
✅ Kos penukaran penapis selama 5 Tahun PERCUMA
.
PENDAFTARAN MUDAH!
.
❌ Penyata gaji TIDAK PERLU
❌ Penyata bank TIDAK PERLU
❌ Wang Pendahuluan TIDAK PERLU
.
DAFTAR SEKARANG! APA YANG PERLU?
.
πŸ’³ KAD PENGENALAN 
πŸ’³ Debit Kad/Kredit Kad
.
☂ WARRANTY PRODUK 5 TAHUN
 .
SK MAGIC PURIFIER!!!
.
πŸ’§ R.O Water/NANO Tech
πŸ’§ Panas / sejuk / suhu bilik / Ais/suam
πŸ’§ Lebih Moden 
πŸ’§ Sistem Auto
πŸ’§ Model terbaru dari korea (2018)
πŸ’§ Menyingkirkan 99.99% logam berat dan Karat
.
Memang serendah RM70 Sebulan
Memang serendah RM70 Sebulan
Memang serendah RM70 Sebulan
.
UNTUK MENGELAKKAN SCAMMER TERUS
TEKAN LINK WASAP SAYA SEKARANG !
.
www.wasap.my/60179575602



Thursday, 14 December 2017

Penapis Luar dari KOREA NEUTRAL

πŸ“£πŸ“£ Master Filter Terbaru dari             KOREA NEUTRAL  ❗❗❗



πŸ”₯FILTER LUAR RUMAH RM130 (byr insuran produk sekali shj)  SIAP PASANG*!!!πŸ”₯

AIR RUMAH ANDA...πŸ’§BERKELADAKπŸ’§BERBAU KURANG ENAKπŸ’§BERKARATπŸ’§BERBAU KLORINπŸ’§AMAT KOTOR SELEPAS CATUAN AIR??? 

JANGAN BIMBANG,

Kami ada cara untuk selesaikan semua masalah di atas.
Dapatkan Penapis Luar Rumah (Master Filter Outdoor) dengan harga berpatutan bulanan yg murah. 

Pastinya ia pelaburan yang amat bijak & berbaloi untuk kualiti air yang terbaik & bersih demi keluarga anda.

➡ ➡ PENTING KE PASANG PENAPIS AIR LUAR RUMAH NI???
Ya, semestinya ia penting dan menjadi 1 keperluan setiap rumah pada masa kini.. KERANA:-
1. Bekalan air rumah kotor boleh memudaratkan kesihatan anda sekeluarga.
2. Penapis air luar rumah ini akan membantu memanjangkan hayat filter-filter yang ada pada produk water filter/water dispenser.
3. Air tapisan yang jernih & bersih sekaligus menjadikan bekalan air untuk mesin basuh anda lebih jernih & bersih. 

➡ ➡ Kesimpulannya, dengan memasang master filter outdoor, anda akan menikmati persekitaran air yang berkualiti tinggi;
✅ Air lebih bersih untuk kegunaan tubuh badan seperti memberus gigi, memasak, membasuh sayuran dan lain-lain.
✅ Pakaian yang dicuci lebih bersih dan cerah.
✅ Menyegarkan lagi mandian dan pancuran air mandi.
✅ Memanjangkan jangka hayat penapis air minuman di dalam rumah.
✅ Mengurangkan kos penyelenggaraan tangki air.

➡ ➡ Secara umumnya, master filter mempunyai 5 peringkat tapisan.
1. Zeolite Sand : Berfungsi untuk membuang pepejal terampai serta ammonium larut.
2. Antrathic Carbon : Mengurangkan klorin, bau dan kimia serta memerangkap sedimen yang merbahaya.
3. Mining Graded Sand : Amat berkesan untuk mengeluarkan zarah, sedimen, lumpur sekaligus menggantung pepejal didalam air.
4. Fine Silica Sand : Berfungsi memerangkap sedimen-sedimen halus yang terdapat didalam air.
5. Pasir Kasar : Berfungsi mengimbangi pH air serta meningkatkan tahap oksigen dan pemulihan kualiti air. 
6. Material khas dari Korea Neutral™.

➡ ➡ Spesifikasi Umum Penapis Air Luar Rumah:
1. Tabung utama diperbuat dari FRP (Fibre-Reinforced Plastic). 
2. Tabung utama mempunyai jaminan sehingga 10 Tahun.
3. Tekanan Maksimum sehingga 100psi.
4. Suhu Maksimum sehingga 120 darjah Fahrenheit.

➡ ➡ Master Filter Outdoor dilengkapi dengan 3 sistem penapisan utama iaitu
1. Backwash - Cucian Balik
2. Fast Rinse – Bilas
3. Filter – Tapis

Jadi tunggu apa lagi, tebus segera master filter outdoor Mampu milik. PM Kami di link dibawah untuk sebarang pertanyaan/ info lanjut atau untuk tempahan:


πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“žπŸ“žπŸ“žCALL/SMS/WHATSAPP 0179575602 Zairul
Call segera untuk pertanyaan harga terkini.

Note:
Pemasangan Outdoor Filter TIDAK MENGGANGGU tekanan air sedia ada.


Terdapat juga Penapis Air di dalam Rumah.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“žπŸ“žπŸ“žCALL/SMS/WHATSAPP 0179575602 Zairul
Call segera untuk pertanyaan harga terkini.


JAWATAN KOSONG..!!
Jurujual diPerlukan segera. Di Kota Bharu, Kelantan.
✅ Lelaki atau Perempuan. 
✅ 30 tahun dan keatas.
✅ Pendapatan RM3000++ sebulan.
✅ Pengalaman dalam bidang jualan penapis air adalah suatu kelebihan dan diutamakan.

Hubungi nombor diatas untuk pertanyaan.







Tips:
Lupakan lain-lain Browser!!!
Mulai Sekarang Gunalah Pelayan Web atau Browser CryptoTab,
Sekarang dapatkan CryptoTab Browserdan start earning BTC!!!!

https://get.cryptobrowser.site/1844378



Kepada peminat Games sila ke: https://gamesmarketmsia.blogspot.com/

Saturday, 9 September 2017

Myprepaid Lebih Menguntungkan.!!


37 PERKARA MENGAPA GUNA LINE MYPREPAID...
1) Anda boleh MENGEKALKAN NO TELEFON kesayangan anda.
2) Kadar panggilan domestik dan international serendah 15sen seminit.
3) Kadar panggilan idd yang murah
4) Tiada had masa - boleh buat cepat atau perlahan mengikut kesesuaian masa anda.
5) Anda boleh memperkenalkan SIM KAD ini kepada sesiapa sahaja tanpa had.
6) Bonus dibayar seminggu sekali. 4 kali sebulan.
7) simkad rm79 adlh produknya, hanya perkenalkan sahaja kepada keluarga, kawan2 & sesiapa sahaja yang menggunakan handphone.
8) PERCUMA MyMagic Kad. Kad pelbagai fungi yang mengandungi kuasa ion negatif. Membantu dalam peraliran darah yang baik, persekitaran yang baik, jimat minyak, dan juga jimat elektrik.
9) Downline top up anda akan dapat komisyen tunai sehingga 31% 5 level. WOW
10) Tak perlu ingatkan rakan-rakan di dalam GROUP anda utk top up sebab memang mereka selalu topup.
11) Tak perlu menjual berkali- kali pada orang yg sama
12) Tak perlu buat demo.
13) Guna sahaja mcm biasa seperti mana anda guna simkad lain sebelum ni.
14) Harga starter RM 79 (Pecahan : Percuma MyMagic Kad Ion Negatif yang berupaya memberi penjimatan elektrik dan minyak RM60, Kredit tersedia RM5, Kos sekeping Simcard RM10, Komisen kepada penaja RM 15).
15) Pasaran luas (30 juta pengguna telefon bimbit).
16) Produk keperluan hampir semua orang.
17) Umur 12 tahun ke atas dan sudah mempunyai IC pun boleh turut serta.
18) Terbuka kepada bukan warganegara yang memiliki passport dan permit.
19) Satu cara mudah untuk mendapatkan pendapatan pasif seumur hidup.
20) Mempunyai 12 JENIS INSENTIF (rujuk bahagian Bonus dan Insentif My Prepaid dibawah).
21) Dapat diskaun tambah nilai sebanyak 3% dan 10% untuk merchandise MyPrepaid bagi yang menyertai MyClub.
22) Anda mendapat bonus bulan pertama sebanyak RM891. Bulan kedua RM31,701.
23) MyClub sebagai Shopping Card dapat kumpul point setiap pembelian barangan, penajaan dan pembelian tambah dapat ditebus secara TUNAI dan pemotongan tambah nilai sebanyak 4%.
24) Jom menyumbang. Menyuntik kebahagiaan dengan beramal. Jadikan kehidupan kita semua
lebih bermakna untuk mereka yang memerlukan.
“Pilih antara1%,3% atau 5% dari pendapatan anda untuk disumbangkan ketabung Kemanusiaan yang uruskan oleh pihak syarikat.”
25) Percuma 1 akaun web Selfcare untuk mengakses akaun ahli bagi melakukan pendaftaran ahli, semak gineologi ahli,semak cash ewallet, semak bonus, belian online, dan pindahan.
26) Percuma 1 akaun web replica diatas ID anda. Membantu mereka yang inginkan membuat tajaan secara online.
27) Applikasi My2u cara mudah mengakses keperluan perniagaan anda dimana sahaja samaa di telefon pintar dan tablet. Segalanya dihujung jari. Boleh kemaskini ringkasan akaun, keahlian, syarikat, dan khidmat pelanggan. PERCUMA di Google Playstore dan App store. Sistem yang efektid direka khas untuk ahli MyPrepaid.
28) Dapat menyertai program franchise MyRecharge Station dengan pendapatan tambahan bersih sebanyak RM3484.
29) Pendapatan dari kerja yang anda lakukan ini boleh diwarisi selama-lamanya.
30) Dapat bonus jika dapat jumlah income komisyen topup yg ditetapkn.
31)Berpeluang meraih kenaikan pangkat hasil usaha n kerja SMART anda
32) Income boleh diwarisi sampai bila2 selagi simkad aktif
33) Ikut coverage maxis n umobile.
34) Boleh buat call/sms/internet(data plan).
35) Menangi BONANZAbulanan yg bernilai jutaan rm50,000.
36) Menjadi biz partner syarikat2 besar seperti Stesen2 minyak, Bank2, 7 Eleven, Giant, Tesco dll.
37) Dimiliki oleh sebuah syarikat yang sangat kukuh iaitu My Internatioanl Sdn. Bhd.

Berminat nak tahu :
RAHSIA HANDPHONE anda, boleh bertukar menjadi PENDAPATAN LUMAYAN dan BERTERUSAN setiap bulan~

0105055403

" BUAT KERJA SEKALI, DAPAT DUIT BERKALI- KALI"...


✨*APA YG TERKINI*✨

MyPrepaid memberikan promosi *Percuma* Kredit Airtime bagi nilai reload terkumpul harian anda sehingga maksimum RM50. Cth, reload RM30 dpt PERCUMA RM30 kredit Airtime walaupun reload dimana sahajaπŸ’₯

πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†

Anda dah boleh jual Top Up dan Buat Perkhidmatan Bayaran bill serta dapat UNTUNGπŸ’°

Berapa anda Dapat?🌺
*Kad Prabayar*
MyPrepaid 7%
Celcom 4.5%
Maxis 2%
DiGi 3.5%
UMobile 3.5%
FRIENDI 7%
TuneTalk 3.5%
XOX 4%
ONEXOX 2.5%
TRON 4%
FRIENZ 7%
ALTEL 2.5%
NJOI 2.5%
Buzzme 2.5%
SpeakOut 4.5%
BestMobile 7%
Lain-lain rujuk www.my2u.my

*Postpaid* bil
Celcom 0.3%
Maxis 0.3%
DiGi 0.3%
UMobile 0.3%

Bil Utiliti 0.5% (sesetengah sahaja)

Selain itu, anda juga dapat diskaun 3% bagi pembelian semua jenis merchandise syarikat secara online atau di kaunter✳

Dapat 20 mata ganjaranπŸ’ͺ

*Layak Perlindungan Insuran Kemalangan Peribadi *(PA)* Bernilai RM50,000 jika berlaku kemalangan yg menyebabkan kematian atau cacat kekalπŸ’₯

Dan akhir sekali, sistem Auto Top Up telah berfungsi sepenuhnya. Anda boleh top up secara otomatik sehingga 12 bulan. Jadi tak ada sebab mengapa anda terlupa melanggan pelan My30 atau My50✳

MyPrepaid sentiasa cuba memenuhi apa yg dijanjikan dan cuba memberikan yg terbaik. Kami menyediakan Platform, Anda menentukan perniagaan anda dan berapa yg anda inginkanπŸ‘Š

Ayuh semua. Kita mulakan langkah kita segera. Sebarkan MyPrepaid sekarang. Taja seberapa ramai pengguna HP diluar sana. Anda sudah ada segala yg mereka perlukanπŸ—£

Jangan lupa bulan ini juga ada cabutan bertuah. Satu tiket penyertaan untuk satu penajaanπŸŽ‰



0105055403

*CIRI2 ORANG BISNES YG BERJAYA*
*_1)πŸ‘‰ BERANI_*
*_2) πŸ‘‰SABAR_*
*_3) πŸ‘‰FOKUS_*
*_4) πŸ‘‰SANGGUP_*
*_5) πŸ‘‰JIWA KENTAL_*
*_6) πŸ‘‰CEKAL_*
*_7)πŸ‘‰TIDAK BANYAK ALASAN_*
*_8) πŸ‘‰TIDAK SALAHKAN ORG LAIN_*
*_9) πŸ‘‰FIGHTER_*
*KATA2 AZIMAT *
πŸ’¬πŸ’¬πŸ’¬πŸ’¬πŸ’¬πŸ’¬πŸ’¬πŸ’¬πŸ’¬πŸ’¬πŸ’¬
Biar org dengki kita,
Biar org pandang rendah pd kita,
Biar org ketawakan kita,
Biar org menolak tawaran kita,
Tapi kita tetap yakin dan percaya,
Rezeki pergi dan datang dari Allah.
Kita tetap teruskan,
1 orang lari, 10 org ku sharing,πŸ’ͺ🏽
10 orang lari, 100 org ku cerita,πŸ’ͺ🏽
100 orang lari, 1000 org kita tolong.πŸ’ͺ🏽
Orang luar cuma pandai cakap dan peduli apa orang cakap.😊 
Kita susah bukan dia tolongπŸ™,
Kita xde duitπŸ’† bukan dia bagi pinjam,
Kita sakit bukan dia bayar bil ubat πŸ₯kita,
Rumah🏑 kita bukan dia beli,
KeretaπŸš™ kita bukan di bayar,
Duit πŸ’°belanja kita bukan dia bagi,
PeduliπŸ™…πŸ» apa dia nak cakap,
Yang penting kita tetap teruskan,
TeruskanπŸ’ͺ🏽 teruskanπŸ’ͺ🏽 teruskan,πŸ’ͺ🏽
*SETAKAT MULUTπŸ’‹ NEGATIF.*
*HANYA SEMUT 🐜KECIL SAHAJA...*
✨✨πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ✨✨✨
Membujur lalu melintang Patah..
Lawan tetap lawan..
Lawan sampai Jutawan..
Genggam Sampai Jd Bara Api.....
Alang alang dah buat...buat sampai Jadi *JUTAWAN......*
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Lagi banyak Cabaran,
lagi banyak Dugaan,
lagi banyak kesusahan..lagi *'AKU'* lawan..
✨✨✨✨πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ πŸ‘Kerana itu semua tiket utk aku Berjaya *SEMAKIN HAMPIR..*
✨✨πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Ikut Sistem..
Follow Sistem..

*FREE REGISTRATION to CHECK YOUR POTENTIAL!!!!!

Akhirnya Berjaya..
✨✨✨✨✨✨πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

Jumpa anda di puncak *KEJAYAAN...*



Ringkasan dan renungan....
Modal 1 lot untuk Myprepaid+ Rm400
Dapat topup percuma setiap kali topup airtime
Dapat Khairat kematian selepas 91hari
Dapat sistem percuma..kalo nak kira harga sistem ni bernilai hampir rm2000..
Cmpny MYPREPAID bagi percuma ja...
Boleh buat apa sistem yg myprepaid bagi?
Boleh bayar bill utility
Boleh bayar bill mobile(postpaid)
Boleh topup talian talifon luar negara..
Servis 24jam
Kemudahan yg diberi percuma hanya dihujung jari ja...
Semua org nak guna...
Kalo nak nilai dgn rm400 bukan nilai dia...
Berbaloi baloi...
Inilah pakej USAHAWAN yg ramai org terlepas pandang...

FollowLikeJOMMMM KAYAA BERSAMA MYPREPAID

whastapp segera 0105055403

Dapat Percuma Bitcoin 10 USD

Sistem Auto Pasif