Thursday, 27 July 2017

Waszup Join Free Untuk Jana Income Anda


 APPS WASZUPP GLOBAL?
APPS terkini akan dilancarkan!

PENDAFTARAN PERCUMA
WASZUPP Eksklusif GLOBAL boleh menjana income tambahan $ 500 - $ 1000 sebulan manakala bagi yg sepenoh masa yang ingin mendapatkan pendapatan rata-rata
 $ 25,000 - $ 100,000  sebulan. 
Peluang terbaik yg anda mimpikan!!!


Sementara itu, sila lihat video ini
Http://www.theoric.org/Waszupp%20Global%20Draft2Video.mp4


Untuk pendaftaran sila hantar data anda kepada 
WhatsApp :-  www.wasap.my/60105055403

Nama penuh:
NO. HP aktif:
EMAIL aktif:

Atau anda boleh mendaftar sendiri di sini:
Https: //www.waszupplaunch.com
Masukkan ID ๐Ÿ‘‰ 247935

Kerana tanpa penaja anda tidak boleh menyertai dengan sendiri ...

Marilah kita di senarai terpantas yg terawal yg percuma. 
(Free) .. ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ

Ia adalah mudah untuk dilakukan.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

Go‼ go‼ go‼.....


Monday, 3 July 2017

XbuddyZ RM40 sahaja. Terkini Julai 2017


‼‼ XbuddyZ BUKAN SKIM CEPAT KAYA ‼‼

Bilangan peserta lain atau downline boleh diperolehi dari dua sumber:

1⃣ sumber aktif: anda aktif bantu org lain sama-sama join XbuddyZ 
2⃣ sumber pasif: upline lain cari org & sistem secara auto letak org tu dalam rangkaian anda ikut giliran.

✅ Kalau pilih pasif, bila nak dapat income??? tiada jaminan bila atau tempoh sebab tunggu giliran sistem atur downline dlm rangkaian 

✅ Kalau pilih aktif, dpt income tajaan RM10/org yg join di samping lebih cepat rangkaian berkembang & lebih cepat dpt bonus upgred

✅ Program XBuddyZ ni, jika anda ikut strategi program :

⭕1⃣ Sumbang RM40 SEKALI SEUMUR HIDUP
⭕2⃣ ajak 4 orang rakan sertai program
⭕3⃣ Ulang Step 1⃣ & 2⃣
⭕4⃣ GUARANTEE Total income RM29,160.00

Kalau anda usaha, anda akan dapat cepat ...

Kalau anda tak usaha, jangan mengharap org lain usaha untuk anda...tunggu sistem bekerja & elakkan merungut
Man Jadda Wa Jadda, Siapa Yg Berusaha Pasti Akan Berjaya

Jika anda join tapi tak buat apa² maka bonus yg akan anda dapat bergantung kepada spillover(lebihan rakan yg join dgn upline anda).
Tempoh masa tak dapat ditentukan...jika upline anda yg paling dekat aktif menaja maka anda akan dapat dwline free.

Bagaimana Xbuddyz Boleh Membantu Anda Menjana Pendapatan? 

DAFTAR--> http://www.xbuddyz.com/?ref=ounbiznes

Apa itu XbuddyZ??

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ XbuddyZ bukanlah sebuah entiti atau syarikat kerana ia merupakan sebuah Program Komuniti

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Program XbuddyZ bermula pada 10 Oktober 2016 dan dikelolakan oleh ARCO IRIS NETWORK sebagai ADMIN yang berdaftar dengan  Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) No. 002580004D

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Program XbuddyZ masih berada di peringkat awal dan KELEBIHAN dalam Program ini kerana ada SPILLOVER, AUTO UPGRADE  & AUTOPLACEMENT serta limpahan penyertaan/penajaan
daripada peserta program yang lain.


๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ XbuddyZ direka khusus demi MENJAMIN pendapatan anda dengan sistem AUTO UPGRADE dari Grade 1 sehingga ke Grade 4 dengan Dana Minimum berjumlah RM29,160.00 GUARANTEED!

Tugasan Anda

Hanya Cari / Dapatkan 4 org Rakan Yang Hendak Dibantu (yg juga mempunyai masalah kewangan seperti kita)

Tugasan yg mudah Tanpa Perlu Anda :-
✌๐ŸผKeluar Dari Rumah
✌๐ŸผBuat Table Talk
✌๐ŸผBuat Meeting Luar

Anda hanya perlu ๐Ÿ“ Copy And Paste iklan sebagaimana anda lihat dr iklan iklan admin sebelum ini

Sebarkan di dalam wall FB, group fb, whatsap group, telegram anda. 

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Percaya atau tidak ramai yg akan respon dan perasaan ingin tahu menebal lalu tinggalkan number fon
Di ruangan iklan anda. 


๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐ŸผMudahkan ๐Ÿ˜‡

DAFTAR--> http://www.xbuddyz.com/?ref=ounbiznes

๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ

๐Ÿ“œ ANDA WAJIB BACA INI๐Ÿ“œ

Penjelasan Berkenaan Xbuddyz Dari Segi Undang2 Di Malaysia, dari Tuan Edy, Pengasas Xbuddyz.

๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ

Saya telah dapatkan informasi drpd Bank Negara. Bank Negara takda masalah dgn sistem perniagaan di Malaysia termasuklah MLM, Komuniti, Affliate, Personal Shopper, Agen Dropship & sebagainya.

Bank Negara hanya akan menyekat atau menggantung sesuatu Syarikat yg terlibat dgn PELABURAN, perjanjian tak masuk akal & sebagainya

Saya telah terangkan dengan wakil Bank Negara mengenai nature of bussiness Xbuddyz & tidak menjadi masalah untuk menjalankan bisnes ni.

Mengenai pengambilan deposit haram, ramai rakyat Malaysia salah faham dgn menganggap hanya Bank & Koperasi sahaja yg boleh mengambil deposit.

Fakta ini adalah SALAH. Semua perniagaan dibenarkan mengambil deposit. Sebagai contoh, anda membeli kereta.

Deposit dikenakan & bukan dibayar kepada Bank atau Koperasi. Deposit diambil oleh kedai atau syarikat itu sendiri. Oleh itu tidak menjadi kesalahan. Kes ini sama juga dgn kita membeli rumah & sebagainya.

Saya juga telah berhubung dengan KPDNKK mengenai lesen AJL. Xbuddyz tidak perlu memohon lesen AJL kerana Xbuddyz bukan Jualan Langsung. Produk Xbuddyz adalah kategori maya & belum ada akta atau lesen khas untuk produk maya.

Bagi mengelakkan berlaku sebarang kemungkinan, saya akan sentiasa memantau situasi ini.

Saya juga berharap agar iklan yg memaparkan Xbuddyz sebagai satu syarikat pelaburan dihentikan. Ini bagi mengelakkan salah faham & juga merosakkan nama baik kita semua sebagai ahli VIP & VVIP Xbuddyz.


Pengasas XBuddyz

DAFTAR--> http://www.xbuddyz.com/?ref=ounbiznes


DAFTAR--> http://www.xbuddyz.com/?ref=ounbiznes

Friday, 16 June 2017

Anda akan dapat Downline secara Percuma hanya RM30 sahaja.


BOM ASIA TENGGARA PENDUDUK๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ..
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ
DIURUS OLEH : *JUTAMEDIA SDN BHD*

*Projek*
> Now Every One Can Buy Land
> Kokol Juta Farm ( Tanaman & Ternakan )
> Food Catering All member Diskaun 10% > 30
> DmarShop Member Car Wash 10% > 30% diskaun

MODAL *RM30.00* MAMPU MENCIPTA:
*PENDAPATAN PASIF RM244,155.00*๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด
*PENDAPATAN AKTIF RM244,155.00* ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ

Malaysia: population 30,000,000 juta
Indonesia: population 330,000,000 juta
Thailand:population. 140,000,000 juta

Anda pilih posisi yang mana..
RM30.00 sekali seumur hidup..
anda nak ke tak nak..? terpulang pada anda. kami jalan terus..
gabungan leader-leader malaysia..

plan marketing
*Auto Placement Global*
level 1: RM5
level 2: RM25
level 3: RM62.50
level 4: RM312.50
level 5: RM1,562.00
level 6: RM7,812.50
level 7: RM 39,062.50
level 8: RM 195,312.00
*Total RM 244,155.00*

*Bonus Intro RM10.00*

*Force Matrix Gruop 5x5*
level 1: RM5
level 2: RM25
level 3: RM62.50
level 4: RM312.50
level 5: RM1,562.00
level 6: RM7,812.50
level 7: RM 39,062.50
level 8: RM 195,312.00. 
*Total RM 244,155.00*
*TOTAL INCOME: RM488,310.00

LOCK POISI SEGERA.. ..RM30.00

spe yang nak ? pelancaran 15hb jun 2017
*pra pelancaran sahaja dah mencecah 5000 ahli.*
PM tepi jika berminat.
0105055403 ws
DAFTAR SINI
www.dmart.shop/ounbiznes
*Klik link diatas ini, kemudian kliks pada REGISTRATION dan ikut arahan diberi TQ.



๐Ÿ˜Segalanya bermula dgn modal niaga RM 30.00 seumur hidup๐Ÿ˜

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€๐Ÿš€keahlian cuma sekali saja. rm30.00. konsep sama spt syarikat2 lain spt cosway , giant, gmart n sbgnya.. sbg contoh cosway mengenakan yuran keahlian kpd ahli sbnyk rm30 setahun tujuannya utk dpt barang murah n berkualiti..sy join membership cosway hny utk dpt barang  murah & berkualiti ?.. lebih baik sy join program membership http://dmart.shop/ounbiznes ble dpt brg murah, tapak iklan & dsmping ada peluang jana pendptn sampingan yg lumyn.

๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€direct sponsor tu bonus pengenalan. ble lihat menu sponsoring di acc anda.

personal network tu hasil pergerakan direct sponsor anda.

global network ni berdasarkan kemasukkan seluruh dunia. ni tak perlu risau jika sampai giliran akn dpt. lebih kpd ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด

2: ๐Ÿ‘‰Ada 3jenis bonus
Bonus Sponsor RM10
Bonus Personal Sponsor 
Bonus Global Matrix

3: ๐Ÿ‘‰Bonus Personal Network ( tido pun dapat ahli
Bonus Global Matrix Network ( tido pun dapat ahli

4: ๐Ÿ‘‰kerjasama kumpulan diantara upline dan downline merupakan satu asas tunjang yang kukuh bagi mendorong sistem autoplacement dan autodownline bergerak lebih pantas walaupun kita sedang memasak atau sebagainya..

5: ๐Ÿ‘‰ Dan yang paling utama ialah kelebihan GLOBAL  NETWORKING ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Apabila seluruh negara menyertai perkhidmatan Network kita sebagai penggerak kepada mengembangkan lagi sayap perniagaan mereka kepelusok dunia๐Ÿค‘๐Ÿค‘ maka tunggulah LIMPAHAN TAJAAN yang akan menggerakkan bonos autoplacement selama 24 jam sehari walaupun kita sedang dilena mimpi๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Bayangkan sekiranya 10% berlaku kita akan menerima  limpahan kewangan berjumlah RM 24,400.00dan terus meningkat 20%  berjumlah RM 48,800.00 dan begitulah seterusnya... meningkatkan sehingga 100% total keseluruhannya RM 244,000.00 ๐Ÿค‘ in Shaa Allah dgn modal sekali bayar RM 30.00 seumur hidup๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ˜ rasa2 berbaloi tak??

Pilihan terbaik ditangan anda ๐Ÿค‘๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€ penentu income terletak    pada pilihan yang anda buat...๐Ÿค‘๐Ÿค‘ Dan akhirnya berdoa dan bertawakal diatas usaha dan pengorbanan yang kita lakukan selama ini akan mendatangkan kemanisan dan menuju kemuncak kejayaan bersama๐Ÿš€๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€

DAFTAR SINI
www.dmart.shop/ounbiznes
*Klik link diatas ini, kemudian kliks pada REGISTRATION dan ikut arahan diberi TQ.

Thursday, 26 January 2017

Selamat datang ke Swisscoin

Terima Kasih kepada Anda kerana sudi meluangkan masa...

Selamat datang ke Swisscoin 




๐Ÿ“ข*MAKLUMAT percuma 100  COIN*๐Ÿ“ข

Untuk melayakkan anda mendapat 100FREE COIN anda perlu membeli mane mane  pakej seperti dibawah sebelum 1 Feb 2017 atau SEMETARA PROMOSI TAMAT.


HARAP MAKLUM DAN TERIMA KASIH.

 $NILAI TERKINI COIN$
£25=rm130 -200token -100Coin
£50=rm260 -500token -250Coin
£100=rm520 -1000token -500Coin
£250=rm1300 -2500token -1250Coin

HARGA BERUBAH MENGIKUT RATE HARGA TERKINI

HARGA DIKIRA PADA DIFFICULTY 4:1




Bagi yang mahu "mengenali" swisscoin, cadangan saya buka dulu akaun walau dgn modal serendah RM130  sekalipun....

Kita Bukan memaksa, sekadar cadangan. 
Sebab* :

๐Ÿ˜€1) Kalau nak tunggu *faham betul2 baru nak join, confirm takkan faham. Join dulu baru semakin faham.

Buktinya ramai yg dah join cuma nak cuba2, sekarang topup & topup lagi sbb dah faham.

๐Ÿ˜€2) Kalau nak kaji, kajian anda takkan berakhir selagi tak join. Join & kaji, sambil kaji sambil duit masuk. Sbb profit swisscoin bagi setiap hari utk yg menaja.

Jangan buang masa mengkaji sedangkan apa yg anda nak kaji, segala hasil kajiannya telah ditunjukkan.

๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜€3) Rata2 yg dah join, bila dah faham & yakin akan berkata " menyesal aku lambat join, menyesal aku fikir lama sangat."

Jangan ulangi sesalan itu, sebaliknya jadikan iktibar kpd kita semua.

RM130 tak kaya kalau untung, tak papa kalau rugi.

Selamat berusaha !!!
Oooo yess,,yess
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช



Okey Nak beli coin 

NILAI TERKINI COIN 1 swisscoin  0.15 £euro 

£25=rm130  dpt 
200token  bersamaan 100Coin

£50=rm260 dpt 500token bersamaan 250Coin

£100=rm520 dpt 1000token bersamaan 500Coin

£250=rm1300 dpt 2500token bersamaan 1250Coin

Join 250£
Token dpt 2500 
Bilo split jd 5000
Bahagi 4
Jd coin 1250
Campur yg free 100
Jd 1350
Simpan gitu tugu 3£
1350 darab 3
4050£ darab 4.50
Hampir 20k rm
Modal rm 1300
Duk diam diam

Tp

Jika buat network
Hari hari £

Okey Nak beli coin 

NILAI TERKINI COIN 1 swisscoin  0.15 £euro 

£25=rm130  dpt 
200token  bersamaan 100Coin

£50=rm260 dpt 500token bersamaan 250Coin

£100=rm520 dpt 1000token bersamaan 500Coin

£250=rm1300 dpt 2500token bersamaan 1250Coin

Hello ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’ฐ

Rahsia Shortcut Jutawan !!!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fakta: 
Kristoffer Koch pernah membeli 5000 bitcoin dgn harga RM98 pada tahun 2009 untuk tujuan tesisnya.
Pada tahun 2013 beliau menjual semua bitcoin dgn harga RM3.8 juta

Sekarang tahun 2016, 5000 bitcoin berharga hampir RM12 juta. Perbezaan 3 tahun dan kenaikan harga bitcoin yg begitu mendadak, tidak kah anda melihat peluang dan potensi yg cerah dgn memiliki crypto currency seperti ini pd masa sekarang.
Orang berjaya sentiasa mengintai dan mengambil peluang, 
jom bersama saya jana pendapatan dgn SWISSCOIN

☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝
Sejarah bitcoin sudah terbukti...kini SWISSCOIN bakal mencipta sejarah baru dan anda beruntung jadi yg terawal

Ambil peluang simpan & gandakan SWISSCOIN di platform terbaik ini...


U DO, U LEARN, U EARN
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰




Sila Daftar PERCUMA di:


 Split swisscoin
2 week's a go 62%
1 week a go 72%
Now 91%

This is very good news, this is the best time to join.

Swisscoin - Roadmap to PublicListed

4/2/2017 - Merchant Official Launching in Dubai - 30,000 merchant akan dilancarkan utk batch pertama & target 70,000 lg merhant pd akhir 2017 utk menjadikan jumlah semua 100,000 merchant pd akhir 2017. 

1/4/2017 - Decentralized Blockchain SC akan bermula & ini merupakan perkara yg ditunggu2 sbb dgn wujudnya blockchain maka setiap urusniaga cepat,tepat & selamat...setiap ahli akan dapat mastercard dimn dia bole digunakan utk belian & keluarkan cash dr Atm seluruh dunia.....   

1/6/2017 - Internal Trading - dimana satu platform akan diujudkan bg membolehkan urusan jualan & belian coins sesama ahli & ianya akan mengikut nilai/value SC pd masa itu.....๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ 

1/8/2017 - Public Listed - dimana SC akan dipasarkan kpd orang ramai & nilai/value akan berdasarkan supply & demand ....dijangkankan harga akan melebihi €100/ coins selepas 3 tahun dipasarkan.... 

Jgn ketinggalan utk menjana pendapatan bersama SC.....bertindak sekarang!!gandakan token anda utk menjana lebih byk Coins....

selamat berjaya!!!

*Sekarang nak join Bitcoin pun ramai yg tak berapa mampu lagi sebab modal semakin tinggi (1BTC = USD900 -+).
*Masa yang sangat relevan untuk bertukar atau simpan SWISSCOIN ini, Sekarang harga 1SC= EURO0.15sen shj) dan dijangka akan naik mendadak selepas FEB 2017 ini.!!!


SEKALI LAGI MODAL UNTUK SERTAI SWISSCOIN

๐Ÿ“ŠPelaburan di dalam Swisscoin adalah mengikut Lot .(Pakej) seperti berikut:-

Trainee
€25.00 = Rm130
๐Ÿ”บ200 token - 1 splits

Tester - 50
€50.00 = Rm260
๐Ÿ”บ500 token - 1 split

Tester -100
€100.00 =Rm520.00

Tester 250
€250.00 = Rm1,300.00

Tester 500
€500.00= rm2,590.50

Trader
€1,000 = Rm 5,180.00

Crypto Trader
€2,500 = rm 12,940.00

Crypto Makler
€5,000 = Rm25,875.00

Crypto Broker
€7,500 = Rm38,125.00

Crypto Manager
€10 ,000 = rm51,750.00

Crypto Director
€15,000 = rm77,625.00
# harga boleh berubah mengikut pasaran RM

Lihat plan pakej untuk sertai sebagai ahli .


*SWISSCOIN THE POWER SPLIT* https://bit.ly/2swcoin ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข

Peluang 4:1 akan berakhir hujung bulan JAN 2017
Berusaha dan rebutlah selagi peluang masih ada.
Masuk Awal FEB 2017 nisbah mungkin naik 10:1
€ 1000 tetap dapat 10,000 token dan power split dua kali tetapi perbezaan ketara ialah Nisbah.
Harga 1 swisscoin €0.15 euro = Rm 0.70 sen 
Sangat2 Murah & Sesuai Untuk Di Beli Pd Masa Ni.

JOM PAKAT2 BELI & KUMPUL SWISSCOIN๐Ÿค‘ 
SIMPAN 5 TAHUN ANGGARAN COIN €50

๐Ÿ’๐Ÿป Cth: €1000 euro dapat    10,000 token bila Split Running (token berganda) menjadi 20,000 token,       bahagi (÷) 4 = 5000 Coin MAKA PENDAPATAN PENDAPATAN SELEPAS 5 TAHUN :
5000 Coin x € 50 x Rm 5.00= RM 1,250,000

Jika nisbah 10:1 MAKA Token yang berganda ia itu 20,000 akan dibahagi 10➡ 20,000÷10 =2000 coin
Kita hanya mampu memiliki 2000 coin sahaja
HARGA COIN SEMAKIN MAHAL SETIAP KALI SPLIT 

PELUANG DATANG DAN PERGI TIDAK PEDULI SIAPA KITA??  FIKIR2KN SEBELUM TERLAMBAT ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ™„๐Ÿ™„

 PAKEJ TERENDAH: -

€25 euro = Rm 130
                   = 200 token 
Split run.   = 400 token 
              ÷4. = 100 coin +100 coin free➡200
200x €50 x RM5  = Rm 50,000

FREE REGISTER ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ
FREE 100 COIN ๐Ÿ’ถ 
Jgn terlambat selagi dlm PROMOSI..TQ ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ฐ

      .... Assalamualaikum.... 
Ketika Ada Peluang.. Tidak Ada Yg Dpt Melihat Nya...
Ketika Ada Yg Ambil Peluang...Anda Memandang Rendah Pd Org Itu... Ketika Org Lain Menghasilkn Wang..Anda Tidak Faham.. Ketika Anda Sudah mengerti...Baru Terfikir ๐Ÿค” Yg Anda Sudah Terlambat...๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

❌ PERLU JUAL BARANG 
❌ PERLU CARI ORG
๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐Ÿ’ฐ


P/S: Ads> Nak Iklan Bisnes Online Anda dgn Mudah? Cubalah Daftar Percuma di: www.empowr.com/ounbiznes Anda Akan dapat $20 Welcome BONUS, dan dapat lagi Bonus bila anda Post Iklan di empowr. Daftar Segera!!!!!




Friday, 17 June 2016

MyRezki Sistem Autodownline 2017

TERKINI Sistem Autodowline MyRezki 2017.




Rebutlah peluang hari ini juga..!!!


*YURAN KEAHLIAN HANYA RM30.00 DILANJUTKAN!!


SYSTEM E-BANTUAN EDISI 2017
YURAN HANYA *RM30 SAHAJA
6BULAN SAHAJA INCOME RM19K

❌ TAK PAYAH CARI ORG
❌ TAK PAYAH JUAL BARANG
❌ TAK PAYAH PROMOTE
❌ TAK PAYAH COPY PASTE

DUDUK DIAM TGGU INCOME MASUK SETIAP BULAN SELAMA 6BULAN.. BERMINAT   WASSAP 010-5055403
ATAU KLIK DISINI



Metro hari khamis 01/06/2017

1⃣ PENGENALAN

๐Ÿš€memperkenalkan program MYREZKI program dibawah naungan syarikat fs telecomunication bersystemkan E-bantuan tanpa menaja boleh menjana pendapatan rm16k hanya dalam masa 6-7bulan sahaja.

๐Ÿš€ ๐Ÿš€ Myrezki juga menggunakan sistem affiliate iaitu bantu membantu.anda boleh bantu ajak family rakan2 utk join sama2 utk mendapatkn income 6bulan total rm19k setiap org..

๐Ÿš€Dan jika anda ajak family dan rakan2 seramai 12org sahaja anda layak menerima income total rm68k dalam masa 8bulan sahaja.


๐Ÿš€syarikat berdaftar sah dari segi undang-undang.

NO PENDAFTARAN SYARIKAT
002534185-V


KELEBIHAN PROGRAM MYREZKI

๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป

๐Ÿš€MODAL SERENDAH *RM30 SEKALI SAHAJA BAYAR.

๐Ÿš€TIDAK MENINDAS

๐Ÿš€KEUNTUNGAN SAMA ADIL

๐Ÿš€TIDAK MEMPUNYAI YURAN BULANAN.

๐Ÿš€SETIAP AHLI SYARIKAT AKAN SUSUNKAN DOWNLINE PERCUMA SERAMAI 5ORG.

๐Ÿš€SYARIKAT YG BERKERJA UTK ANDA

๐Ÿš€DAN ADA TEAM PENAJA YG AKAN TURUT SERTA BERKERJA UTK ANDA

๐Ÿš€ADA DUA PILIHAN INCOME
1⃣INCOME BASIC TANPA MENAJA RM19.530.6BULAN SAHAJA

2⃣INCOME PREMIUM MENAJA 12ORG DAN RM50 DI TOLAK DARI EWALLET RM49.200. 2BULAN SAHAJA

๐Ÿš€pontensi pendapatan setiap bulan selama 6bulan yang bakal anda perolehi TANPA MENAJA adalah seperti berikut. 

๐Ÿš€PAKEJ BASIC MATRIK 5X5

BULAN PERTAMA RM5
BULAN KEDUA RM25
BULAN KETIGA RM125
BULAN KEEMPAT RM625
BULAN KELIMA RM3.125
BULAN KEENAM RM15.625

➡ TOTAL INCOME RM19.530#

            6BULAN SELESAI

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

๐Ÿš€potensi pendapatan utk MENAJA seramai 12org adalah seperti berikut.

INCOME BASIC 6BULAN + INCOME PREMIUM 2BULAN

๐Ÿš€INCOME PREMIUM MATRIK 3X3

LEVEL 1 RM15
LEVEL 2 RM45
LEVEL 3 RM135
LEVEL 4 RM405
LEVEL 5 RM1.215
LEVEL 6 RM3.645
LEVEL 7 RM10.935
LEVEL 8 RM32.805

➡TOTAL INCOME RM49.200

๐Ÿš€TOTAL KESELURUHAN INCOME MENAJA RM68.730

           8BULAN SELESAI
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

Bln 1,Syarikat bg 5 downline ...1 downline rm1...So rm5 dpt..

Bln ke2, syarikat bg Lg 5 downline tuk kite setiap seorang jd nnt dpt rm25=25 downline

Bln ke3, syarikat bg Lg 5 downline setiap 25 org tu..Jd nnt dpt rm125=125 downline....

Bln ke4,syarikat juga bg Lg 5 Downline setiap seorang nnt dpt 625 Downline=rm625.

Bln ke5, syarikat tetap bg 5 Downline setiap seorang jd dpt 3125 Downline=rm3125.
Bln ke6, syarikat Akan BG lg 5 Downline setiap seorang jd dpt 15625=rm15625.

So total bila join 6 bln,anda Akan dpt rm19530.


BERMINAT   WASSAP 010-5055403
ATAU KLIK DISINI

Wednesday, 25 December 2013

Ingin Dapat Income Sampingan Tiap-Tiap 21hb? (MESTI BACA)






Ramai yang dah dapat sehingga beribu-ribu ringgit,
malahan ada yang dah dapat berpuluh ribu ringgit,
tiap-tiap bulan pulak tu.

.




TuneTalk/ToneExcel telah mengadakan satu program dimana sebagai pengguna talian Tune Talk, anda juga boleh menjual simkad ini kepada orang lain, dan setiap kali orang tersebut topup dimana-mana kedai sekali pun, anda akan dapat komisyen setiap bulan di rumah.

Maklumat Asas Mengenai Simkad TuneTalk/ToneExcel.

* Harga sekeping Simkad ToneExcel ini adalah RM80 (didalamnya terdapat topup RM30) 

* Talian yang digunakan adalah talian TuneTalk
(Dimilik oleh TuneGroup dan juga Celcom)

* Kadar panggilan seminit adalah 32 sen, SMS 13 sen.

* Untuk data pakage, ada yang RM17 seminggu, ada yang RM64 sebulan (1 Gb), ada yang RM99 sebulan (3 Gb) - Utk penerangan lanjut tentang data pakage ini boleh hubungi 010-5000 969 Daftar SINI

Cara ToneExcel Membayar Komisyen Terus KeAkaun ANDA.

Maklumat Pembayaran Komisyen di Program ToneExcel:

1. FastTrack Bonus: Setiap seorang yang anda sendiri taja, anda akan diberikan bonus RM20 dan anda boleh taja seberapa ramai yang anda suka, tiada limit. Jika anda menaja dari 1-15hb, bonus akan dibayar pada hujung bulan, jika anda menaja dari 16-31hb, bonus akan dibayar pada 11hb berikutnya. Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

2. Komisyen Top-up: Setiap orang yang anda taja sendiri, dipanggil Level-1, dan sesiapa yang ditaja oleh Level-1 dipanggil Level-2, begitulah seterusnya. ToneExcel membayar komisyen setiap kali mereka topup sehingga Level-3 dan setiap level adalah infinity. Komisyen topup dari 1-31hb akan dibayar pada 21hb berikutnya. Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

Komisyen yang dibayar kedalam akaun bank anda adalah:
(Jika kita sendiri top-up dari RM20-RM59)
Level-1 sebanyak 6%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 11%

(Jika kita sendiri top-up dari RM60 dan keatas)
Level-1 sebanyak 10%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 13%

Kelebihan lain sebagai pengguna simkad TuneTalk/ToneExcel

Pertama:
Anda akan dilindungi dengan insuran kemalangan (PA) dari Tune Insurance sebanyak RM100,000. Wow! Dengan satu kelebihan sahaja, ia sudah membezakan dengan telco yang lain. Dulu anda pakai handphone, kalau apa-apa berlaku, ada telco handphone anda nak bagi duit pada anda atau keluarga anda?

Kedua:
Setiap kali anda topup, anda akan dapat  point dan apabila dikumpulkan boleh ditukarkan kepada tiket kapal terbang AirAsia atau pun dengan Handphone terkini.
Siapa nak bagi? Selama ini ada topup, ada ke dapat point yang boleh bawa anda jalan2 secara percuma dan dapat handphone PERCUMA?

Ketiga:
Anda boleh kekalkan no lama kedalam simkad tunetalk ini. Mungkin ada sedang pakai no telipon dari telco yang lain, dan anda sangat sayang no tersebut, anda boleh kekalkan no tersebut kedalam simkad toneexcel ini, asalkan no lama itu diregister dengan nama anda.

Keempat:
Anda boleh top-up dimana2 kedai yang jual topup di seluruh Malaysia dan juga secara online. Walaupun TuneTalk masih baru berbanding dengan telco yang lain, tetapi kemudahan untuk mendapatkan Topup adalah setaraf dengan mereka.
Sila ke untuk daftar free dulu: DISINI   Atau di SINI
                                           
Atau maklumat lanjut di--> DISIN










Berbaloi ke tak kalau kita guna PREPAID tanpa dapat apa-apa FAEDAH lain?... Duit kita dah semestinya banyak habis semata-mata TOPUP PREPAID TELEFON BIMBIT (handphone) kan?. Ok... Lain dari KREDIT untuk BERHUBUNGSMS dan INTERNET... ada apa lagi faedah lain yang kita dapat? takda kan?..

Kelebihan SIMKAD TUNE TALK:

1. INSURANS KEMALANGAN.

Kita akan diberi INSURANS KEMALANGAN PERCUMA bernilai RM100 RIBU bagi kematian dan cacat kekal yang menimpa kepada pengguna PREPAID TUNE TALK tersebut.

2. AIRTIME.

Setiap kali kita TOPUP (reload)... Kita akan terima BONUS AIRTIME, seperti contoh:

Setiap kali kita TOPUP (reload) RM15, kita akan diberi TAMBAHAN AIRTIME (extra) RM5...

Jadi... TOPUP (reload) RM15 dapat RM20... WOW!!!... Hebat bukan?.

3. POINT.

Kita akan diberi POINT setiap kali kita TOPUP (reload), nilai POINT bergantung pada nilai yang kita TOPUP (reload), seperti contoh: 

TOPUP (reload) RM30, kita akan diberi 70 POINT (nilai TOPUP (reload) tertentu, POINT juga tertentu).

PENTING!!!... Yang ISTIMEWANYA... Nilai POINT tersebut boleh diguna atau ditukar dengan TIKET KAPAL TERBANG AIR ASIA...

POINT tertentu untuk destinasi tertentu, seperti contoh:

KUALA LUMPUR ke BANDUNG INDONESIA... POINT yang diperlukan adalah sebanyak 4000 POINT.

PERGHHH!!!... Tak lama nak kumpul POINT tu kan?... Kalau kita guna 2-3 tahun... agak-agaknya boleh tak kita dapat kumpul POINT tu?... In Syaa Allah... Boleh kan? Yang PENTING!!!...  PERCUMA... Seronok kan?... Saya ulang sekali lagi... PERCUMA...


4. PANGGILAN PERCUMA.

Kita  akan diberi  PANGGILAN PERCUMA setiap bulan.. tidak seperti PREPAID lain yang hanya beri pada HARI LAHIR kita saja...  PANGGILAN PERCUMA ni mungkin diberi pada hari-hari tertentu, berfungsi dalam tempoh 1 jam, 2 jam, 3 jam, 4 jam ataupun sehari... Yang PENTING... PERCUMA...

5. KEKAL NO PREPAID.

Kita boleh mengekalkan NO PREPAID lama kita... Mungkin kita sayang pada NO PREPAID lama kita sebab NO PREPAID lama kita tu cantik...  dan mungkin juga sebab NO PREPAID lama kita tudikenali dan diketahui ramai kawan-kawan dan keluarga kita... JANGAN risau... sebab... kita boleh kekalkannya...

Tapi... Kalau kita nak  NO PREPAID TUNE TALK (simkad) baru... kita boleh pilih untuk letak 4 digit terakhir nombor tersebut... sistem akan tengok samaada nombor tu masih ada atau dah diguna... jika nombor tu dah diguna... senarai nombor baru akan diberikan... jadi... kita boleh pilih nombor sendiri yang cantik-cantik... kalau kita tak suka nombor tu... kita boleh tukar pada bila-bila masa... HEBATkan?.....

6. CABUTAN BERTUAH.

Kita layak untuk sertai  CABUTAN BERTUAH TUNE TALK sebanyak RM200 untuk 20 pemenangsetiap bulan.. PERGHHH!!!... Mana tau kita bertuah untuk menang... In Syaa Allah.

7. PELUANG PERNIAGAAN TUNE TALK SIMKAD.

WOW!!!... Kelebihan ni takda pada mana-mana PREPAID lain... TELCO lain tak beri KELEBIHANdan FAEDAH macam ni. Pernah tak dengar PREPAID boleh beri kita PELUANG untuk BERNIAGAdan JANA PENDAPATAN TAMBAHAN?... Tak pernahkan?...

Aaa... Dengan menggunakan PREPAID TUNE TALK ni, kita berpeluang untuk BERNIAGAatau JANA PENDAPATAN TAMBAHAN. In Syaa Allah... HEBAT kan?...






Pelan Pemasaran

TUNE TALK TONE EXCEL
MUDAH, MURAH DAN PRAKTIKAL…

Bagaimana SIMKAD TUNE TALK ni boleh jana PENDAPATAN TAMBAHAN kita tiap-tiap bulan?...

Ok... Jom tumpukan perhatian pada cerita saya ni...

Macam sekarang ni... saya tengah promosikan SIMKAD TUNE TALK ni pada saudara/i... Jika saudara/i nak bersama saya untuk jalankan PERNIAGAAN SIMKAD TUNE TALK... saudara/i dimestikan mendapatkan sekeping SIMKAD TUNE TALK ni terlebih dahulu... secara tidak langsung saudara/i akan mendapat FAEDAH dan KELEBIHAN.

Ok... Apa sebenarnya yang dikatakan "boleh jana PENDAPATAN TAMBAHAN bersama TUNE TALK"?

PENDAPATAN TAMBAHAN bersama TUNE TALK boleh dijana berdasarkan kesungguhan kita dalam penjualan SIMKAD TUNE TALK. Semakin ramai PELANGGAN yang kita dapat, semakin besar PENDAPATAN kita, yang PENTING... PENDAPATAN kita akan berterusan dan boleh diwariskan. Kita tak perlu pergi jauh untuk mencari PELANGGAN, memadailah dengan AHLI KELUARGAJIRANKAWAN-KAWAN dan SAUDARA-MARA... Mudah kan?... In Syaa Allah.

Kelebihan PROGRAM PENDAPATAN TAMBAHAN TUNE TALK.

Hasil dari penjualan SIMKAD TUNE TALK, kita akan peroleh 2 komisen dari TUNE TALK TONE EXCEL.

1. Komisyen Jualan (hanya sekali setiap seorang pelanggan)... Komisyen RM20 untuk sekeping SIMKAD TUNE TALK yang kita jual.

2. Komisyen TOPUP (reload) (berpanjangan dan boleh diwariskan)... Komisyen ni akan kita dapat setiap kali pelanggan tersebut TOPUP (reload) SIMKAD TUNE TALK yang kita jual padanya.

JANGAN RISAU... Kita hanya jual SIMKAD TUNE TALK, kita bukan jual TOPUP (reload) TUNE TALK, pelanggan boleh dapatkan TOPUP di kedai-kedai atau 7e atau ATM mesin sama macamTOPUP (reload) TELCO lain.

Kita jual SIMKAD TUNE TALK pada seorang pelanggan... secara automatik pelanggan tu akan berada di Level 1 kita.. Setiap kali mereka TOPUP (reload), kita akan perolehi 6% dari TOPUP (reload) mereka. Contoh: Mereka TOPUP (reload) RM30... Kita akan peroleh RM1.80. (Jangan risau... kita bukan ambil duit TOPUP mereka, mereka tetap akan dapat RM30, komisyen kita dibayar oleh Syarikat TUNE TALK TONE EXCEL)

Sekiranya Level 1 berjaya menjual SIMKAD TUNE TALK...  Pelanggan yang membeli SIMKAD TUNE TALK tersebut akan menjadi Level 2 kita, setiap kali mereka TOPUP (reload), kita akan dapat 3%... Contoh: TOPUP (reload) RM30... Kita akan peroleh RM0.90.

Dan... Jika Level 3 adalah pelanggan yang membeli SIMKAD TUNE TALK yang dijual oleh Level 2, maka... Setiap kali mereka TOPUP (reload), kita akan dapat 11%.. Contoh: TOPUP (reload) RM30... kita akan dapat RM3.30...

Cuba bayangkan berapa PENDAPATAN TAMBAHAN yang kita peroleh, sekiranya... kita berjaya jual SIMKAD TUNE TALK ni sebanyak mungkin...


Contoh DUPLIKASI yang mungkin terjadi (Duplikasi 10x10x10):


Di bawah ni ada contoh komisyen kita sekiranya kita jual 2 keping SIMKAD TUNE TALK dalam sebulan, macam tu juga pelanggan dibawah kita (komisyen TOPUP (reload) saja belum masuk komisyen jualan RM20 setiap sekeping SIMKAD TUNE TALK). In Syaa Allah.

Dan... ni pula contoh kalau kita jual 4 keping SIMKAD TUNE TALK sebulan, macam tu juga pelanggan dibawah kita (komisyen TOPUP (reload) saja belum masuk komisyen jualan RM20 setiap sekeping SIMKAD TUNE TALK). In Syaa Allah.


JOM!!!... apa tunggu lagi... mari kita sama-sama cipta kejayaan... In Syaa Allah.

INGAT!!!... Tidak mustahil untuk kita peroleh PENDAPATAN TAMBAHAN berpanjangan, sekiranya... kita berusaha walau dengan hanya usaha yang sedikit... In Syaa Allah. fikir-fikirkan lah...

Opsss... Sebelum tu... Ada syarat utama untuk mendaftar:

1. Kita mesti punyai KELUARGARAKAN-RAKANJIRAN atau SAUDARA-MARA.
2. Kita benar-benar ingin mencari PENDAPATAN TAMBAHAN untuk diri kita, isteri/suami, anak-anak, ibu bapa dan adik-bradik.

JANGAN!!! JANGAN!!! JANGAN!!!... sampai rakan kita yang mengajak kita... alangkah elok sekiranya kita dulu yang ajak mereka... pendek kata kita JOIN dulu la.. baru ajak dia orang...

Bagaimana nak daftar dan dapatkan SIMKAD TUNE TALK ni?


Klik logo dibawah ni untuk mendaftar:




Pakai HP dapat Wang

Sistem Auto Pasif