Saturday, 9 September 2017

Myprepaid Lebih Menguntungkan.!!


37 PERKARA MENGAPA GUNA LINE MYPREPAID...
1) Anda boleh MENGEKALKAN NO TELEFON kesayangan anda.
2) Kadar panggilan domestik dan international serendah 15sen seminit.
3) Kadar panggilan idd yang murah
4) Tiada had masa - boleh buat cepat atau perlahan mengikut kesesuaian masa anda.
5) Anda boleh memperkenalkan SIM KAD ini kepada sesiapa sahaja tanpa had.
6) Bonus dibayar seminggu sekali. 4 kali sebulan.
7) simkad rm79 adlh produknya, hanya perkenalkan sahaja kepada keluarga, kawan2 & sesiapa sahaja yang menggunakan handphone.
8) PERCUMA MyMagic Kad. Kad pelbagai fungi yang mengandungi kuasa ion negatif. Membantu dalam peraliran darah yang baik, persekitaran yang baik, jimat minyak, dan juga jimat elektrik.
9) Downline top up anda akan dapat komisyen tunai sehingga 31% 5 level. WOW
10) Tak perlu ingatkan rakan-rakan di dalam GROUP anda utk top up sebab memang mereka selalu topup.
11) Tak perlu menjual berkali- kali pada orang yg sama
12) Tak perlu buat demo.
13) Guna sahaja mcm biasa seperti mana anda guna simkad lain sebelum ni.
14) Harga starter RM 79 (Pecahan : Percuma MyMagic Kad Ion Negatif yang berupaya memberi penjimatan elektrik dan minyak RM60, Kredit tersedia RM5, Kos sekeping Simcard RM10, Komisen kepada penaja RM 15).
15) Pasaran luas (30 juta pengguna telefon bimbit).
16) Produk keperluan hampir semua orang.
17) Umur 12 tahun ke atas dan sudah mempunyai IC pun boleh turut serta.
18) Terbuka kepada bukan warganegara yang memiliki passport dan permit.
19) Satu cara mudah untuk mendapatkan pendapatan pasif seumur hidup.
20) Mempunyai 12 JENIS INSENTIF (rujuk bahagian Bonus dan Insentif My Prepaid dibawah).
21) Dapat diskaun tambah nilai sebanyak 3% dan 10% untuk merchandise MyPrepaid bagi yang menyertai MyClub.
22) Anda mendapat bonus bulan pertama sebanyak RM891. Bulan kedua RM31,701.
23) MyClub sebagai Shopping Card dapat kumpul point setiap pembelian barangan, penajaan dan pembelian tambah dapat ditebus secara TUNAI dan pemotongan tambah nilai sebanyak 4%.
24) Jom menyumbang. Menyuntik kebahagiaan dengan beramal. Jadikan kehidupan kita semua
lebih bermakna untuk mereka yang memerlukan.
“Pilih antara1%,3% atau 5% dari pendapatan anda untuk disumbangkan ketabung Kemanusiaan yang uruskan oleh pihak syarikat.”
25) Percuma 1 akaun web Selfcare untuk mengakses akaun ahli bagi melakukan pendaftaran ahli, semak gineologi ahli,semak cash ewallet, semak bonus, belian online, dan pindahan.
26) Percuma 1 akaun web replica diatas ID anda. Membantu mereka yang inginkan membuat tajaan secara online.
27) Applikasi My2u cara mudah mengakses keperluan perniagaan anda dimana sahaja samaa di telefon pintar dan tablet. Segalanya dihujung jari. Boleh kemaskini ringkasan akaun, keahlian, syarikat, dan khidmat pelanggan. PERCUMA di Google Playstore dan App store. Sistem yang efektid direka khas untuk ahli MyPrepaid.
28) Dapat menyertai program franchise MyRecharge Station dengan pendapatan tambahan bersih sebanyak RM3484.
29) Pendapatan dari kerja yang anda lakukan ini boleh diwarisi selama-lamanya.
30) Dapat bonus jika dapat jumlah income komisyen topup yg ditetapkn.
31)Berpeluang meraih kenaikan pangkat hasil usaha n kerja SMART anda
32) Income boleh diwarisi sampai bila2 selagi simkad aktif
33) Ikut coverage maxis n umobile.
34) Boleh buat call/sms/internet(data plan).
35) Menangi BONANZAbulanan yg bernilai jutaan rm50,000.
36) Menjadi biz partner syarikat2 besar seperti Stesen2 minyak, Bank2, 7 Eleven, Giant, Tesco dll.
37) Dimiliki oleh sebuah syarikat yang sangat kukuh iaitu My Internatioanl Sdn. Bhd.

Berminat nak tahu :
RAHSIA HANDPHONE anda, boleh bertukar menjadi PENDAPATAN LUMAYAN dan BERTERUSAN setiap bulan~

0105055403

" BUAT KERJA SEKALI, DAPAT DUIT BERKALI- KALI"...


✨*APA YG TERKINI*✨

MyPrepaid memberikan promosi *Percuma* Kredit Airtime bagi nilai reload terkumpul harian anda sehingga maksimum RM50. Cth, reload RM30 dpt PERCUMA RM30 kredit Airtime walaupun reload dimana sahaja๐Ÿ’ฅ

๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†

Anda dah boleh jual Top Up dan Buat Perkhidmatan Bayaran bill serta dapat UNTUNG๐Ÿ’ฐ

Berapa anda Dapat?๐ŸŒบ
*Kad Prabayar*
MyPrepaid 7%
Celcom 4.5%
Maxis 2%
DiGi 3.5%
UMobile 3.5%
FRIENDI 7%
TuneTalk 3.5%
XOX 4%
ONEXOX 2.5%
TRON 4%
FRIENZ 7%
ALTEL 2.5%
NJOI 2.5%
Buzzme 2.5%
SpeakOut 4.5%
BestMobile 7%
Lain-lain rujuk www.my2u.my

*Postpaid* bil
Celcom 0.3%
Maxis 0.3%
DiGi 0.3%
UMobile 0.3%

Bil Utiliti 0.5% (sesetengah sahaja)

Selain itu, anda juga dapat diskaun 3% bagi pembelian semua jenis merchandise syarikat secara online atau di kaunter✳

Dapat 20 mata ganjaran๐Ÿ’ช

*Layak Perlindungan Insuran Kemalangan Peribadi *(PA)* Bernilai RM50,000 jika berlaku kemalangan yg menyebabkan kematian atau cacat kekal๐Ÿ’ฅ

Dan akhir sekali, sistem Auto Top Up telah berfungsi sepenuhnya. Anda boleh top up secara otomatik sehingga 12 bulan. Jadi tak ada sebab mengapa anda terlupa melanggan pelan My30 atau My50✳

MyPrepaid sentiasa cuba memenuhi apa yg dijanjikan dan cuba memberikan yg terbaik. Kami menyediakan Platform, Anda menentukan perniagaan anda dan berapa yg anda inginkan๐Ÿ‘Š

Ayuh semua. Kita mulakan langkah kita segera. Sebarkan MyPrepaid sekarang. Taja seberapa ramai pengguna HP diluar sana. Anda sudah ada segala yg mereka perlukan๐Ÿ—ฃ

Jangan lupa bulan ini juga ada cabutan bertuah. Satu tiket penyertaan untuk satu penajaan๐ŸŽ‰



0105055403

*CIRI2 ORANG BISNES YG BERJAYA*
*_1)๐Ÿ‘‰ BERANI_*
*_2) ๐Ÿ‘‰SABAR_*
*_3) ๐Ÿ‘‰FOKUS_*
*_4) ๐Ÿ‘‰SANGGUP_*
*_5) ๐Ÿ‘‰JIWA KENTAL_*
*_6) ๐Ÿ‘‰CEKAL_*
*_7)๐Ÿ‘‰TIDAK BANYAK ALASAN_*
*_8) ๐Ÿ‘‰TIDAK SALAHKAN ORG LAIN_*
*_9) ๐Ÿ‘‰FIGHTER_*
*KATA2 AZIMAT *
๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ
Biar org dengki kita,
Biar org pandang rendah pd kita,
Biar org ketawakan kita,
Biar org menolak tawaran kita,
Tapi kita tetap yakin dan percaya,
Rezeki pergi dan datang dari Allah.
Kita tetap teruskan,
1 orang lari, 10 org ku sharing,๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
10 orang lari, 100 org ku cerita,๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
100 orang lari, 1000 org kita tolong.๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
Orang luar cuma pandai cakap dan peduli apa orang cakap.๐Ÿ˜Š 
Kita susah bukan dia tolong๐Ÿ™,
Kita xde duit๐Ÿ’† bukan dia bagi pinjam,
Kita sakit bukan dia bayar bil ubat ๐Ÿฅkita,
Rumah๐Ÿก kita bukan dia beli,
Kereta๐Ÿš™ kita bukan di bayar,
Duit ๐Ÿ’ฐbelanja kita bukan dia bagi,
Peduli๐Ÿ™…๐Ÿป apa dia nak cakap,
Yang penting kita tetap teruskan,
Teruskan๐Ÿ’ช๐Ÿฝ teruskan๐Ÿ’ช๐Ÿฝ teruskan,๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
*SETAKAT MULUT๐Ÿ’‹ NEGATIF.*
*HANYA SEMUT ๐ŸœKECIL SAHAJA...*
✨✨๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช✨✨✨
Membujur lalu melintang Patah..
Lawan tetap lawan..
Lawan sampai Jutawan..
Genggam Sampai Jd Bara Api.....
Alang alang dah buat...buat sampai Jadi *JUTAWAN......*
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Lagi banyak Cabaran,
lagi banyak Dugaan,
lagi banyak kesusahan..lagi *'AKU'* lawan..
✨✨✨✨๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘Kerana itu semua tiket utk aku Berjaya *SEMAKIN HAMPIR..*
✨✨๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Ikut Sistem..
Follow Sistem..

*FREE REGISTRATION to CHECK YOUR POTENTIAL!!!!!

Akhirnya Berjaya..
✨✨✨✨✨✨๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Jumpa anda di puncak *KEJAYAAN...*


Ringkasan dan renungan....
Modal 1 lot untuk Myprepaid+ Rm400
Dapat topup percuma setiap kali topup airtime
Dapat Khairat kematian selepas 91hari
Dapat sistem percuma..kalo nak kira harga sistem ni bernilai hampir rm2000..
Cmpny MYPREPAID bagi percuma ja...
Boleh buat apa sistem yg myprepaid bagi?
Boleh bayar bill utility
Boleh bayar bill mobile(postpaid)
Boleh topup talian talifon luar negara..
Servis 24jam
Kemudahan yg diberi percuma hanya dihujung jari ja...
Semua org nak guna...
Kalo nak nilai dgn rm400 bukan nilai dia...
Berbaloi baloi...
Inilah pakej USAHAWAN yg ramai org terlepas pandang...

JOMMMM KAYAA BERSAMA MYPREPAID

whastapp segera 0105055403

No comments:

Post a Comment

Pakai HP dapat Wang

Sistem Auto Pasif