Thursday, 26 January 2017

Selamat datang ke Swisscoin

Terima Kasih kepada Anda kerana sudi meluangkan masa...

Selamat datang ke Swisscoin 




๐Ÿ“ข*MAKLUMAT percuma 100  COIN*๐Ÿ“ข

Untuk melayakkan anda mendapat 100FREE COIN anda perlu membeli mane mane  pakej seperti dibawah sebelum 1 Feb 2017 atau SEMETARA PROMOSI TAMAT.


HARAP MAKLUM DAN TERIMA KASIH.

 $NILAI TERKINI COIN$
£25=rm130 -200token -100Coin
£50=rm260 -500token -250Coin
£100=rm520 -1000token -500Coin
£250=rm1300 -2500token -1250Coin

HARGA BERUBAH MENGIKUT RATE HARGA TERKINI

HARGA DIKIRA PADA DIFFICULTY 4:1




Bagi yang mahu "mengenali" swisscoin, cadangan saya buka dulu akaun walau dgn modal serendah RM130  sekalipun....

Kita Bukan memaksa, sekadar cadangan. 
Sebab* :

๐Ÿ˜€1) Kalau nak tunggu *faham betul2 baru nak join, confirm takkan faham. Join dulu baru semakin faham.

Buktinya ramai yg dah join cuma nak cuba2, sekarang topup & topup lagi sbb dah faham.

๐Ÿ˜€2) Kalau nak kaji, kajian anda takkan berakhir selagi tak join. Join & kaji, sambil kaji sambil duit masuk. Sbb profit swisscoin bagi setiap hari utk yg menaja.

Jangan buang masa mengkaji sedangkan apa yg anda nak kaji, segala hasil kajiannya telah ditunjukkan.

๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜€3) Rata2 yg dah join, bila dah faham & yakin akan berkata " menyesal aku lambat join, menyesal aku fikir lama sangat."

Jangan ulangi sesalan itu, sebaliknya jadikan iktibar kpd kita semua.

RM130 tak kaya kalau untung, tak papa kalau rugi.

Selamat berusaha !!!
Oooo yess,,yess
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช



Okey Nak beli coin 

NILAI TERKINI COIN 1 swisscoin  0.15 £euro 

£25=rm130  dpt 
200token  bersamaan 100Coin

£50=rm260 dpt 500token bersamaan 250Coin

£100=rm520 dpt 1000token bersamaan 500Coin

£250=rm1300 dpt 2500token bersamaan 1250Coin

Join 250£
Token dpt 2500 
Bilo split jd 5000
Bahagi 4
Jd coin 1250
Campur yg free 100
Jd 1350
Simpan gitu tugu 3£
1350 darab 3
4050£ darab 4.50
Hampir 20k rm
Modal rm 1300
Duk diam diam

Tp

Jika buat network
Hari hari £

Okey Nak beli coin 

NILAI TERKINI COIN 1 swisscoin  0.15 £euro 

£25=rm130  dpt 
200token  bersamaan 100Coin

£50=rm260 dpt 500token bersamaan 250Coin

£100=rm520 dpt 1000token bersamaan 500Coin

£250=rm1300 dpt 2500token bersamaan 1250Coin

Hello ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’ฐ

Rahsia Shortcut Jutawan !!!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fakta: 
Kristoffer Koch pernah membeli 5000 bitcoin dgn harga RM98 pada tahun 2009 untuk tujuan tesisnya.
Pada tahun 2013 beliau menjual semua bitcoin dgn harga RM3.8 juta

Sekarang tahun 2016, 5000 bitcoin berharga hampir RM12 juta. Perbezaan 3 tahun dan kenaikan harga bitcoin yg begitu mendadak, tidak kah anda melihat peluang dan potensi yg cerah dgn memiliki crypto currency seperti ini pd masa sekarang.
Orang berjaya sentiasa mengintai dan mengambil peluang, 
jom bersama saya jana pendapatan dgn SWISSCOIN

☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝
Sejarah bitcoin sudah terbukti...kini SWISSCOIN bakal mencipta sejarah baru dan anda beruntung jadi yg terawal

Ambil peluang simpan & gandakan SWISSCOIN di platform terbaik ini...


U DO, U LEARN, U EARN
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰




Sila Daftar PERCUMA di:


 Split swisscoin
2 week's a go 62%
1 week a go 72%
Now 91%

This is very good news, this is the best time to join.

Swisscoin - Roadmap to PublicListed

4/2/2017 - Merchant Official Launching in Dubai - 30,000 merchant akan dilancarkan utk batch pertama & target 70,000 lg merhant pd akhir 2017 utk menjadikan jumlah semua 100,000 merchant pd akhir 2017. 

1/4/2017 - Decentralized Blockchain SC akan bermula & ini merupakan perkara yg ditunggu2 sbb dgn wujudnya blockchain maka setiap urusniaga cepat,tepat & selamat...setiap ahli akan dapat mastercard dimn dia bole digunakan utk belian & keluarkan cash dr Atm seluruh dunia.....   

1/6/2017 - Internal Trading - dimana satu platform akan diujudkan bg membolehkan urusan jualan & belian coins sesama ahli & ianya akan mengikut nilai/value SC pd masa itu.....๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ 

1/8/2017 - Public Listed - dimana SC akan dipasarkan kpd orang ramai & nilai/value akan berdasarkan supply & demand ....dijangkankan harga akan melebihi €100/ coins selepas 3 tahun dipasarkan.... 

Jgn ketinggalan utk menjana pendapatan bersama SC.....bertindak sekarang!!gandakan token anda utk menjana lebih byk Coins....

selamat berjaya!!!

*Sekarang nak join Bitcoin pun ramai yg tak berapa mampu lagi sebab modal semakin tinggi (1BTC = USD900 -+).
*Masa yang sangat relevan untuk bertukar atau simpan SWISSCOIN ini, Sekarang harga 1SC= EURO0.15sen shj) dan dijangka akan naik mendadak selepas FEB 2017 ini.!!!


SEKALI LAGI MODAL UNTUK SERTAI SWISSCOIN

๐Ÿ“ŠPelaburan di dalam Swisscoin adalah mengikut Lot .(Pakej) seperti berikut:-

Trainee
€25.00 = Rm130
๐Ÿ”บ200 token - 1 splits

Tester - 50
€50.00 = Rm260
๐Ÿ”บ500 token - 1 split

Tester -100
€100.00 =Rm520.00

Tester 250
€250.00 = Rm1,300.00

Tester 500
€500.00= rm2,590.50

Trader
€1,000 = Rm 5,180.00

Crypto Trader
€2,500 = rm 12,940.00

Crypto Makler
€5,000 = Rm25,875.00

Crypto Broker
€7,500 = Rm38,125.00

Crypto Manager
€10 ,000 = rm51,750.00

Crypto Director
€15,000 = rm77,625.00
# harga boleh berubah mengikut pasaran RM

Lihat plan pakej untuk sertai sebagai ahli .


*SWISSCOIN THE POWER SPLIT* https://bit.ly/2swcoin ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข

Peluang 4:1 akan berakhir hujung bulan JAN 2017
Berusaha dan rebutlah selagi peluang masih ada.
Masuk Awal FEB 2017 nisbah mungkin naik 10:1
€ 1000 tetap dapat 10,000 token dan power split dua kali tetapi perbezaan ketara ialah Nisbah.
Harga 1 swisscoin €0.15 euro = Rm 0.70 sen 
Sangat2 Murah & Sesuai Untuk Di Beli Pd Masa Ni.

JOM PAKAT2 BELI & KUMPUL SWISSCOIN๐Ÿค‘ 
SIMPAN 5 TAHUN ANGGARAN COIN €50

๐Ÿ’๐Ÿป Cth: €1000 euro dapat    10,000 token bila Split Running (token berganda) menjadi 20,000 token,       bahagi (÷) 4 = 5000 Coin MAKA PENDAPATAN PENDAPATAN SELEPAS 5 TAHUN :
5000 Coin x € 50 x Rm 5.00= RM 1,250,000

Jika nisbah 10:1 MAKA Token yang berganda ia itu 20,000 akan dibahagi 10➡ 20,000÷10 =2000 coin
Kita hanya mampu memiliki 2000 coin sahaja
HARGA COIN SEMAKIN MAHAL SETIAP KALI SPLIT 

PELUANG DATANG DAN PERGI TIDAK PEDULI SIAPA KITA??  FIKIR2KN SEBELUM TERLAMBAT ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ™„๐Ÿ™„

 PAKEJ TERENDAH: -

€25 euro = Rm 130
                   = 200 token 
Split run.   = 400 token 
              ÷4. = 100 coin +100 coin free➡200
200x €50 x RM5  = Rm 50,000

FREE REGISTER ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ
FREE 100 COIN ๐Ÿ’ถ 
Jgn terlambat selagi dlm PROMOSI..TQ ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ฐ

      .... Assalamualaikum.... 
Ketika Ada Peluang.. Tidak Ada Yg Dpt Melihat Nya...
Ketika Ada Yg Ambil Peluang...Anda Memandang Rendah Pd Org Itu... Ketika Org Lain Menghasilkn Wang..Anda Tidak Faham.. Ketika Anda Sudah mengerti...Baru Terfikir ๐Ÿค” Yg Anda Sudah Terlambat...๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

❌ PERLU JUAL BARANG 
❌ PERLU CARI ORG
๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐Ÿ’ฐ


P/S: Ads> Nak Iklan Bisnes Online Anda dgn Mudah? Cubalah Daftar Percuma di: www.empowr.com/ounbiznes Anda Akan dapat $20 Welcome BONUS, dan dapat lagi Bonus bila anda Post Iklan di empowr. Daftar Segera!!!!!




Pakai HP dapat Wang

Sistem Auto Pasif