Wednesday, 25 December 2013

Ingin Dapat Income Sampingan Tiap-Tiap 21hb? (MESTI BACA)


Ramai yang dah dapat sehingga beribu-ribu ringgit,
malahan ada yang dah dapat berpuluh ribu ringgit,
tiap-tiap bulan pulak tu.

.
TuneTalk/ToneExcel telah mengadakan satu program dimana sebagai pengguna talian Tune Talk, anda juga boleh menjual simkad ini kepada orang lain, dan setiap kali orang tersebut topup dimana-mana kedai sekali pun, anda akan dapat komisyen setiap bulan di rumah.

Maklumat Asas Mengenai Simkad TuneTalk/ToneExcel.

* Harga sekeping Simkad ToneExcel ini adalah RM80 (didalamnya terdapat topup RM30) 

* Talian yang digunakan adalah talian TuneTalk
(Dimilik oleh TuneGroup dan juga Celcom)

* Kadar panggilan seminit adalah 32 sen, SMS 13 sen.

* Untuk data pakage, ada yang RM17 seminggu, ada yang RM64 sebulan (1 Gb), ada yang RM99 sebulan (3 Gb) - Utk penerangan lanjut tentang data pakage ini boleh hubungi 010-5000 969 Daftar SINI

Cara ToneExcel Membayar Komisyen Terus KeAkaun ANDA.

Maklumat Pembayaran Komisyen di Program ToneExcel:

1. FastTrack Bonus: Setiap seorang yang anda sendiri taja, anda akan diberikan bonus RM20 dan anda boleh taja seberapa ramai yang anda suka, tiada limit. Jika anda menaja dari 1-15hb, bonus akan dibayar pada hujung bulan, jika anda menaja dari 16-31hb, bonus akan dibayar pada 11hb berikutnya. Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

2. Komisyen Top-up: Setiap orang yang anda taja sendiri, dipanggil Level-1, dan sesiapa yang ditaja oleh Level-1 dipanggil Level-2, begitulah seterusnya. ToneExcel membayar komisyen setiap kali mereka topup sehingga Level-3 dan setiap level adalah infinity. Komisyen topup dari 1-31hb akan dibayar pada 21hb berikutnya. Setiap pembayaran bonus akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

Komisyen yang dibayar kedalam akaun bank anda adalah:
(Jika kita sendiri top-up dari RM20-RM59)
Level-1 sebanyak 6%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 11%

(Jika kita sendiri top-up dari RM60 dan keatas)
Level-1 sebanyak 10%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 13%

Kelebihan lain sebagai pengguna simkad TuneTalk/ToneExcel

Pertama:
Anda akan dilindungi dengan insuran kemalangan (PA) dari Tune Insurance sebanyak RM100,000. Wow! Dengan satu kelebihan sahaja, ia sudah membezakan dengan telco yang lain. Dulu anda pakai handphone, kalau apa-apa berlaku, ada telco handphone anda nak bagi duit pada anda atau keluarga anda?

Kedua:
Setiap kali anda topup, anda akan dapat  point dan apabila dikumpulkan boleh ditukarkan kepada tiket kapal terbang AirAsia atau pun dengan Handphone terkini.
Siapa nak bagi? Selama ini ada topup, ada ke dapat point yang boleh bawa anda jalan2 secara percuma dan dapat handphone PERCUMA?

Ketiga:
Anda boleh kekalkan no lama kedalam simkad tunetalk ini. Mungkin ada sedang pakai no telipon dari telco yang lain, dan anda sangat sayang no tersebut, anda boleh kekalkan no tersebut kedalam simkad toneexcel ini, asalkan no lama itu diregister dengan nama anda.

Keempat:
Anda boleh top-up dimana2 kedai yang jual topup di seluruh Malaysia dan juga secara online. Walaupun TuneTalk masih baru berbanding dengan telco yang lain, tetapi kemudahan untuk mendapatkan Topup adalah setaraf dengan mereka.
Sila ke untuk daftar free dulu: DISINI   Atau di SINI
                                           
Atau maklumat lanjut di--> DISIN


Berbaloi ke tak kalau kita guna PREPAID tanpa dapat apa-apa FAEDAH lain?... Duit kita dah semestinya banyak habis semata-mata TOPUP PREPAID TELEFON BIMBIT (handphone) kan?. Ok... Lain dari KREDIT untuk BERHUBUNGSMS dan INTERNET... ada apa lagi faedah lain yang kita dapat? takda kan?..

Kelebihan SIMKAD TUNE TALK:

1. INSURANS KEMALANGAN.

Kita akan diberi INSURANS KEMALANGAN PERCUMA bernilai RM100 RIBU bagi kematian dan cacat kekal yang menimpa kepada pengguna PREPAID TUNE TALK tersebut.

2. AIRTIME.

Setiap kali kita TOPUP (reload)... Kita akan terima BONUS AIRTIME, seperti contoh:

Setiap kali kita TOPUP (reload) RM15, kita akan diberi TAMBAHAN AIRTIME (extra) RM5...

Jadi... TOPUP (reload) RM15 dapat RM20... WOW!!!... Hebat bukan?.

3. POINT.

Kita akan diberi POINT setiap kali kita TOPUP (reload), nilai POINT bergantung pada nilai yang kita TOPUP (reload), seperti contoh: 

TOPUP (reload) RM30, kita akan diberi 70 POINT (nilai TOPUP (reload) tertentu, POINT juga tertentu).

PENTING!!!... Yang ISTIMEWANYA... Nilai POINT tersebut boleh diguna atau ditukar dengan TIKET KAPAL TERBANG AIR ASIA...

POINT tertentu untuk destinasi tertentu, seperti contoh:

KUALA LUMPUR ke BANDUNG INDONESIA... POINT yang diperlukan adalah sebanyak 4000 POINT.

PERGHHH!!!... Tak lama nak kumpul POINT tu kan?... Kalau kita guna 2-3 tahun... agak-agaknya boleh tak kita dapat kumpul POINT tu?... In Syaa Allah... Boleh kan? Yang PENTING!!!...  PERCUMA... Seronok kan?... Saya ulang sekali lagi... PERCUMA...


4. PANGGILAN PERCUMA.

Kita  akan diberi  PANGGILAN PERCUMA setiap bulan.. tidak seperti PREPAID lain yang hanya beri pada HARI LAHIR kita saja...  PANGGILAN PERCUMA ni mungkin diberi pada hari-hari tertentu, berfungsi dalam tempoh 1 jam, 2 jam, 3 jam, 4 jam ataupun sehari... Yang PENTING... PERCUMA...

5. KEKAL NO PREPAID.

Kita boleh mengekalkan NO PREPAID lama kita... Mungkin kita sayang pada NO PREPAID lama kita sebab NO PREPAID lama kita tu cantik...  dan mungkin juga sebab NO PREPAID lama kita tudikenali dan diketahui ramai kawan-kawan dan keluarga kita... JANGAN risau... sebab... kita boleh kekalkannya...

Tapi... Kalau kita nak  NO PREPAID TUNE TALK (simkad) baru... kita boleh pilih untuk letak 4 digit terakhir nombor tersebut... sistem akan tengok samaada nombor tu masih ada atau dah diguna... jika nombor tu dah diguna... senarai nombor baru akan diberikan... jadi... kita boleh pilih nombor sendiri yang cantik-cantik... kalau kita tak suka nombor tu... kita boleh tukar pada bila-bila masa... HEBATkan?.....

6. CABUTAN BERTUAH.

Kita layak untuk sertai  CABUTAN BERTUAH TUNE TALK sebanyak RM200 untuk 20 pemenangsetiap bulan.. PERGHHH!!!... Mana tau kita bertuah untuk menang... In Syaa Allah.

7. PELUANG PERNIAGAAN TUNE TALK SIMKAD.

WOW!!!... Kelebihan ni takda pada mana-mana PREPAID lain... TELCO lain tak beri KELEBIHANdan FAEDAH macam ni. Pernah tak dengar PREPAID boleh beri kita PELUANG untuk BERNIAGAdan JANA PENDAPATAN TAMBAHAN?... Tak pernahkan?...

Aaa... Dengan menggunakan PREPAID TUNE TALK ni, kita berpeluang untuk BERNIAGAatau JANA PENDAPATAN TAMBAHAN. In Syaa Allah... HEBAT kan?...


Pelan Pemasaran

TUNE TALK TONE EXCEL
MUDAH, MURAH DAN PRAKTIKAL…

Bagaimana SIMKAD TUNE TALK ni boleh jana PENDAPATAN TAMBAHAN kita tiap-tiap bulan?...

Ok... Jom tumpukan perhatian pada cerita saya ni...

Macam sekarang ni... saya tengah promosikan SIMKAD TUNE TALK ni pada saudara/i... Jika saudara/i nak bersama saya untuk jalankan PERNIAGAAN SIMKAD TUNE TALK... saudara/i dimestikan mendapatkan sekeping SIMKAD TUNE TALK ni terlebih dahulu... secara tidak langsung saudara/i akan mendapat FAEDAH dan KELEBIHAN.

Ok... Apa sebenarnya yang dikatakan "boleh jana PENDAPATAN TAMBAHAN bersama TUNE TALK"?

PENDAPATAN TAMBAHAN bersama TUNE TALK boleh dijana berdasarkan kesungguhan kita dalam penjualan SIMKAD TUNE TALK. Semakin ramai PELANGGAN yang kita dapat, semakin besar PENDAPATAN kita, yang PENTING... PENDAPATAN kita akan berterusan dan boleh diwariskan. Kita tak perlu pergi jauh untuk mencari PELANGGAN, memadailah dengan AHLI KELUARGAJIRANKAWAN-KAWAN dan SAUDARA-MARA... Mudah kan?... In Syaa Allah.

Kelebihan PROGRAM PENDAPATAN TAMBAHAN TUNE TALK.

Hasil dari penjualan SIMKAD TUNE TALK, kita akan peroleh 2 komisen dari TUNE TALK TONE EXCEL.

1. Komisyen Jualan (hanya sekali setiap seorang pelanggan)... Komisyen RM20 untuk sekeping SIMKAD TUNE TALK yang kita jual.

2. Komisyen TOPUP (reload) (berpanjangan dan boleh diwariskan)... Komisyen ni akan kita dapat setiap kali pelanggan tersebut TOPUP (reload) SIMKAD TUNE TALK yang kita jual padanya.

JANGAN RISAU... Kita hanya jual SIMKAD TUNE TALK, kita bukan jual TOPUP (reload) TUNE TALK, pelanggan boleh dapatkan TOPUP di kedai-kedai atau 7e atau ATM mesin sama macamTOPUP (reload) TELCO lain.

Kita jual SIMKAD TUNE TALK pada seorang pelanggan... secara automatik pelanggan tu akan berada di Level 1 kita.. Setiap kali mereka TOPUP (reload), kita akan perolehi 6% dari TOPUP (reload) mereka. Contoh: Mereka TOPUP (reload) RM30... Kita akan peroleh RM1.80. (Jangan risau... kita bukan ambil duit TOPUP mereka, mereka tetap akan dapat RM30, komisyen kita dibayar oleh Syarikat TUNE TALK TONE EXCEL)

Sekiranya Level 1 berjaya menjual SIMKAD TUNE TALK...  Pelanggan yang membeli SIMKAD TUNE TALK tersebut akan menjadi Level 2 kita, setiap kali mereka TOPUP (reload), kita akan dapat 3%... Contoh: TOPUP (reload) RM30... Kita akan peroleh RM0.90.

Dan... Jika Level 3 adalah pelanggan yang membeli SIMKAD TUNE TALK yang dijual oleh Level 2, maka... Setiap kali mereka TOPUP (reload), kita akan dapat 11%.. Contoh: TOPUP (reload) RM30... kita akan dapat RM3.30...

Cuba bayangkan berapa PENDAPATAN TAMBAHAN yang kita peroleh, sekiranya... kita berjaya jual SIMKAD TUNE TALK ni sebanyak mungkin...


Contoh DUPLIKASI yang mungkin terjadi (Duplikasi 10x10x10):


Di bawah ni ada contoh komisyen kita sekiranya kita jual 2 keping SIMKAD TUNE TALK dalam sebulan, macam tu juga pelanggan dibawah kita (komisyen TOPUP (reload) saja belum masuk komisyen jualan RM20 setiap sekeping SIMKAD TUNE TALK). In Syaa Allah.

Dan... ni pula contoh kalau kita jual 4 keping SIMKAD TUNE TALK sebulan, macam tu juga pelanggan dibawah kita (komisyen TOPUP (reload) saja belum masuk komisyen jualan RM20 setiap sekeping SIMKAD TUNE TALK). In Syaa Allah.


JOM!!!... apa tunggu lagi... mari kita sama-sama cipta kejayaan... In Syaa Allah.

INGAT!!!... Tidak mustahil untuk kita peroleh PENDAPATAN TAMBAHAN berpanjangan, sekiranya... kita berusaha walau dengan hanya usaha yang sedikit... In Syaa Allah. fikir-fikirkan lah...

Opsss... Sebelum tu... Ada syarat utama untuk mendaftar:

1. Kita mesti punyai KELUARGARAKAN-RAKANJIRAN atau SAUDARA-MARA.
2. Kita benar-benar ingin mencari PENDAPATAN TAMBAHAN untuk diri kita, isteri/suami, anak-anak, ibu bapa dan adik-bradik.

JANGAN!!! JANGAN!!! JANGAN!!!... sampai rakan kita yang mengajak kita... alangkah elok sekiranya kita dulu yang ajak mereka... pendek kata kita JOIN dulu la.. baru ajak dia orang...

Bagaimana nak daftar dan dapatkan SIMKAD TUNE TALK ni?


Klik logo dibawah ni untuk mendaftar:
1 comment:

Pakai HP dapat Wang

Sistem Auto Pasif